Solveig Kloppen:

- Har sommerfugler i magen

Gledelig gjensyn med Solveig Kloppen på skjermen.

COMEBACK: Neste måned er Solveig Kloppen tilbake med «En kveld hos Kloppen». Foto: TV 2
COMEBACK: Neste måned er Solveig Kloppen tilbake med «En kveld hos Kloppen». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Etter fire sesonger ble det i april i fjor kjent at det var slutt for «En kveld hos Kloppen».

Her inviterte Solveig Kloppen (48) kjente trespann hjem til seg selv på Tåsen for mat og samtaler. Det populære programmet sikret Kloppen prisen for beste kvinnelige programleder under Gullruten 2017.

- Vi er veldig fornøyd med den jobben Solveig har gjort, programmene, gjestene og samarbeidet med produksjonsselskapet Monster, sa Nakken til Dagbladet da det var over.

TRØST: Mens Solveig Kloppen mistet mor og søster på kort tid, opplevde Vanessa Rudjord noe av det samme, da hennes far og bror gikk bort med kort tids mellomrom. Hvordan reiser man seg fra noe sånt? I «En kveld hos Kloppen» deler de erfaringer fra den tunge tiden. Vis mer

Videre utelukket han derimot ikke at «En kveld hos Kloppen» kunne dukke opp igjen på skjermen ved en senere anledning.

Hygge i hagen

Torsdag kommer nyheten, til glede for mange seere, om at tiden er inne.

Fra 4. juli og syv lørdager gjennom sommeren skal den folkekjære programlederen nok en gang invitere kjente gjester hjem til seg. Denne gangen for hygge i Kloppens hage. Det melder TV 2.

- Hagen skal fylles med morsomme og spennende gjester og artister, god stemning, utekjøkken og blomstervegg, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2, blant annet til nettstedet.

MIDDAGSHYGGE: Odd-Magnus Williamson, Ragnhild Mowinckel og Ingar Helge Gimle er gjester hos Solveig Kloppen i «En kveld hos Kloppen». Vis mer

Hovedpersonen selv ser også frem til comebacket.

- Det er med småfugl i epletrærne og sommerfugler i magen jeg igjen inviterer fine folk til sommerfest i hagen min. Jeg gleder meg helt enormt, og tror jeg kan love varme og solfylte kvelder – uansett vær, forteller Kloppen til TV 2.

Det er ingen tvil om at Kloppen byr på seg selv, og det har også gjestene hun har fått besøk av i løpet av årene gjort.

I «En kveld hos Kloppen» har blant annet Hege Schøyen (63) avslørt at hun løy om legningen sin , Synnøve Skarbø (49) har innrømmet Botox-bruk og Janne Formoe (44) har åpnet opp om av-og-på-forholdet til Jan Fredrik Karlsen (46).

Familien måtte flytte ut

Programlederen selv har tidligere sagt at hun mener det er en fordel å filme hjemme.

- Det er en stor fordel at opptakene blir gjort hjemme hos oss. Da senker gjestene skuldrene, og stemningen blir lettere. Mange har spurt meg: «Hadde det ikke vært lettere å gjøre dette i studio?». Jeg tror ikke det hadde blitt det samme resultatet, fortalte hun til Se og Hør i 2016.

Det spesielle TV-konseptet har også ført til at ektemannen Kjartan Brügger Bjanesøy og barna Albert og Klara måtte flytte ut under innspillingen. På spørsmål om hva familien synes om at programmet spilles inn i deres hjem, innrømmet Solveig at ikke alle var like fornøyde.

- For å være helt ærlig så synes de det er sånn passe. De må flytte ut i perioder hvor opptakene pågår, siden det er for mye å rigge opp og ned mellom opptakene. Så vi leier en leilighet i nærheten. Det må kunne beskrives som et i-lands problem. Vi har ingen grunn til å klage, har Kloppen delt med Se og Hør.

Klipp fra TV2-programmet "En kveld hos Kloppen" der Tone Damli Aaberge forteller om en nakenflause i Miami. Vis mer

LES OGSÅ: Gravide Flatland avslører ny jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer