Tone Damli og Markus Foss:

Har solgt eiendom for 7,2 millioner kroner

Fikk nesten 800 000 kroner mindre enn prisantydning.

NY UTVIKLING: Tidligere i år ble det kjent at Markus Foss og Tone Damli hadde lagt ut deler av tomta rundt det omdiskuterte husprosjektet for salg. Nå har de funnet en kjøper. Foto: Andreas Fadum
NY UTVIKLING: Tidligere i år ble det kjent at Markus Foss og Tone Damli hadde lagt ut deler av tomta rundt det omdiskuterte husprosjektet for salg. Nå har de funnet en kjøper. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 kjøpte Tone Damli (30) og kjæresten Markus Foss (35) det som etter planen skulle bli drømmeboligen, «Villa Solum» i Bærum, for 9,4 millioner kroner. Det er ikke til å stikke under stol at husprosjektet har ført til mye hodebry for paret.

I mai ble det kjent at Damli og samboeren hadde lagt ut deler av tomten for salg. Prisantydning var på 7 950 000 kroner, og nå - snart et halvt år senere - er salget gått i boks. Det melder VG.

Imidlertid ble prisen en god del lavere enn paret hadde håpet på:

Ifølge VG gikk tomta for 7,2 millioner kroner, altså nesten 800 000 kroner under takst. Oppført som kjøper står selskapet Nøkkel-ferdig AS.

Falske klager

Tomten paret har solgt skal ligge på 800 kvadratmeter, og er skilt fra tomten som Damli og Foss har store planer om å bygge sin drømmebolig på.

Opprinnelig var planen å pusse opp millionvillaen, som var over 90 år gammel da de kjøpte den. På grunn av husets tilstand valgte paret imidlertid å levere en søknad til Bærum kommune om å rive villaen for å bygge et nytt hus på tomten.

Da denne planen ble kjent, forsøkte flere ukjente personer å sette en stopper for parets ønskede byggeprosjekt. Blant annet møtte de to motstand fra flere falske klagere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer