Har solgt barna for 110 mill.

Kampen om bildene skal være over.

STOR FAMILIE: Brad Pitt og Angelina Jolie på tur med barna Zahara og Pax i Sør-Frankrike i vår. Etter at tvillingene ble født har de to ikke vært å se. Og det kan lønne seg å ligge i skjul, for belønningen er 80 millioner for de første bildene a Foto: All Over Press
STOR FAMILIE: Brad Pitt og Angelina Jolie på tur med barna Zahara og Pax i Sør-Frankrike i vår. Etter at tvillingene ble født har de to ikke vært å se. Og det kan lønne seg å ligge i skjul, for belønningen er 80 millioner for de første bildene a Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Flere amerikanske medier melder nå at People skal ha karret til seg rettighetene for bildene av Brad Pitt (44) og Angelina Jolies (33) nyfødte tvillinger.

Rettighetene skal ha kostet det amerikanske magasinet mellom 10 og 15 millioner dollar, eller omregnet i norske kroner ca 53-80 millioner.

Sannsynligvis ligger beløpet nærmere 80 millioner for bildene av tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline ble født 12. juli, melder BT.dk.

Blader som People, Hello og OK! kjempet en bitter kamp om rettighetene i den rekordhøye budkrigen.

I MSNBCs oversikt over de dyreste babybildene gjennom tidene er Angelina og Pitt representert tre ganger på lista.

På førsteplass er dere nyfødte tvillinger Knox Leon og Vivienne Marcheline, da denne listen ble utarbeidet tidligere denne måneden antok man at prisen ville komme på 55 millioner kroner.

Paret har også tjent store penger på Jolie og Pitts førstefødte Shiloh Nouvel som de fikk 20 millioner kroner for - som havnet på tredjeplass, og da Jolie fikk adoptivsønnen Pax Thien ble ble bildene solgt for 10 millioner, noe som ga en sjetteplass på lista.

Dermed kan paret ha solgt babybilder for utrolige 110 millioner kroner de siste to årene.

Men om du tror pengene denne gangen vil gå til et nytt hus, raske biler og designklær må du tro om igjen.

Paret skal nemlig ha et ønske om å gi hele summen til gode formål for fattige barn.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected].

LES OGSÅ: Dette koster stjernenes babyer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer