Jack Osbourne:

Har søkt om skilsmisse - tre måneder etter fødselen

- Det er best for familien vår nå at vi går fra hverandre.

SKILLER LAG ETTER SEKS ÅR: Jack og Lisa Osbourne giftet seg i 2012 og har fått tre døtre sammen. Nå har de bestemt seg for å gå hver til sitt. Foto: NTB scanpix
SKILLER LAG ETTER SEKS ÅR: Jack og Lisa Osbourne giftet seg i 2012 og har fått tre døtre sammen. Nå har de bestemt seg for å gå hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer

I februar kunne Jack Osbourne (32) og kona Lisa (30) stolt vise frem sin nyfødte datter Minnie.

«Hei, alle sammen, dette er Minnie! Hun er det nyeste medlemmet av jente-gjengen min», skrev Jack sammen med et bilde av sin lille hjerteknuser.

Nå, bare tre måneder etter fødselen, skal ekteparet skilles. Det er nettstedet The Blast som har fått tilgang til skilsmissepapirene.

Det er Lisa som har levert papirene, som ble signert 4. mai 2018.

Hun skal ha oppgitt standardfrasen «uforenlige forskjeller» som årsak til bruddet, og ønsker delt omsorg for deres tre døtre Minnie (tre mnd.), Andy Rose (3) og Pearl Clementine (6).

Jack Osbourne har også bekreftet bruddnyheten på sin Instagram-profil.

«(..) Det er best for familien vår nå at vi går fra hverandre, og forblir bestevenner som er opptatte av å oppdra barna sammen. Vi hadde syv vakre år som par, fylt med fantastiske øyeblikk og vi vil være evig takknemlige for det. Vi har tre vakre barn som vi elsker mer enn alt. Vi er skuffet, men føler oss trygge på at vi kommer til å fortsette og gro forholdet vårt som foreldre og bestevenner», skriver de i en felles uttalelse.

A post shared by Jack Osbourne (@jackosbourne) on

Mistet sin ufødte sønn

Jack giftet seg med Lisa på Hawaii i oktober 2012 - samme året som han ble diagnosert med den uhelbredelige nevrologiske sykdommen multippel sklerose.

- Jeg kunne ikke se noe foran meg. Ett minutt kan jeg være i helt fin form, og så plutselig blir jeg blind på det høyre øyet. Det har jeg opplevd. Det er en helt uforutsigbar sykdom. Noen får alt synet tilbake, mens andre får et blindfelt på øyet, og noen blir ikke bedre i det hele tatt, sa han til People om diagnosen.

Året etter gikk ekteparet gjennom nok en tøff periode - de mistet sin ufødte sønn.

«Jeg har gruet meg til å komme med denne nyheten. Jeg trengte litt tid før jeg klarte å si det. Jack og jeg mistet gutten vår i forrige uke. Det å miste et barn på et sent stadie er det vanskeligste vi noen gang har måtte gå gjennom. Vi setter pris på at dere ber for oss og ber om at privatlivene våre respekteres i denne tiden», skrev Lisa i et blogginnlegg den gangen.

These three make it all worth while. #mygirls #daughters

A post shared by Jack Osbourne (@jackosbourne) on

Slet med avhengighet

Jack Osbourne, kjent fra realityserien «The Osbournes», var 17 år gammel da han havnet på rehab på grunn av avhengighet av det smertestillende middelet OxyContin.

Han slet også med alkoholproblemer i ung alder.

Etter det bestemte han seg for å holde seg unna rus, og i motsetning til flere andre Hollywood-kjendiser, har Osbourne vært tro mot sine ord.

Da han i 2015 feiret tolv år som edru, skrev han han ifølge ContactMusic.com følgende:

- Dette betyr tre ting: 1 - Jeg har hatt det mest fantastiske og velsignede livet. 2 - Dette er bevis på at man fortsatt kan ha det morsomt som edru. 3 - Jeg er i ferd med å bli gammel.

LES OGSÅ: Delte første bilde av sønnen