Channing Tatum og Jenna Dewan:

Har søkt om endelig skilsmisse

Eksparet skal ha kommet til enighet på alle punkter.

<strong>GÅR FRA HVERANDRE:</strong> Syv måneder etter at skuespillerparet Channing Tatum (38) og Jenna Dewan (37) kunngjorde at de har valgt å ta ut separasjon, har eksparet levert inn en skilsmissebegjæring. Her sammen på Golden Globe-utdelingen i 2014. Foto: NTB Scanpix
GÅR FRA HVERANDRE: Syv måneder etter at skuespillerparet Channing Tatum (38) og Jenna Dewan (37) kunngjorde at de har valgt å ta ut separasjon, har eksparet levert inn en skilsmissebegjæring. Her sammen på Golden Globe-utdelingen i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nesten syv måneder etter at det amerikanske stjerneparet Channing Tatum (38) og Jenna Dewan (37) kunngjorde at de hadde valgt å ta ut separasjon, har sistnevnte levert sin skilsmissebegjæring til en domstol til Los Angeles.

Det opplyser flere kilder til kjendiskanalen E!.

I motsetning til mange andre Hollywood-brudd er det lite som tyder på at skuespillereksene, som var gift i ni år, verken har havnet i en bitter rettsstrid eller har noen offentlig skittentøyvask i vente.

Fjerner etternavn

Skal vi tro helgas overskrifter kan det heller virke som at eksparet, som traff hverandre under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up» i 2006, har fått en mer «lykkelig» slutt.

<strong>INGEN TEGN TIL SURE MINER:</strong> Tross ekteskapsbrudd har Channing og Jenna ved flere anledninger påpekt at de fortsatt elsker hverandre. Foto: NTB Scanpix
INGEN TEGN TIL SURE MINER: Tross ekteskapsbrudd har Channing og Jenna ved flere anledninger påpekt at de fortsatt elsker hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I de offisielle skilsmissepapirene, som flere amerikanske nettsteder har fått tilgang til, kommer det fram at Channing og Jenna trolig ikke har noe uoppgjort. Derimot har de blitt enige om å dele foreldreomsorgen for datteren Everly (5) på midten, og krever ingen økonomiske vederlag fra hverandre.

Jenna skal ellers ha bedt om å få fjernet eksmannens etternavn, slik at hun heretter heter Jenna Dewan, og ikke Jenna Dewan-Tatum.

Ingen har partene har foreløpig snakket offentlig om opplysningene som har kommet fram i skilsmissepapirene. Begge har riktignok delt tanker om bruddet tidligere, der Jenna blant annet åpnet seg om ekteskapshavariet før sommeren:

- Vi holder på å vende oss til alt. Vi deler en veldig positiv energi sammen, og prøver å være de beste foreldrene vi kan for Everly. Vi støtter hverandre, fortalte 37-åringen i et intervju med Harper's Bazaar.

<strong>VIL DET BESTE FOR DATTEREN:</strong> Jenna Dewan sammen med datteren Everly på gata i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
VIL DET BESTE FOR DATTEREN: Jenna Dewan sammen med datteren Everly på gata i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Elsker hverandre fortsatt

Fredfullt brudd til tross, nyheten om skilsmissen kom trolig som et sjokk for mange. Den populære duoen ble av tabloidmedia ofte omtalt som «det perfekte paret», der de til stadighet var svært offentlige med kjærlighetserklæringene til hverandre.

- Jeg får lyst til å skrike når folk sier at vi har et perfekt liv, og fortelle dem at ingen er perfekte, har Jenna tidligere fortalt til Health Magazine.

Selv kunngjorde paret separasjonen med følgende pressemelding:

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingenting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå.

Videre sto det at det ikke er noe dramatisk ved det hele, bare to bestevenner som har kommet til en avgjørelse om at det er på tide å gi hverandre rom, og hjelpe hverandre med å leve så gode liv som mulig.

Hyllet eksen

- Vi er fortsatt en familie, og vil for alltid være dedikerte foreldre for Everly, skrev paret.

Saken fortsetter under.

Halvannen måned etter bruddnyheten viste også Channing, som blant annet er kjent for å ha gitt jenter og gutter over hele verden hakeslep i rollen som stripperen Mike i filmen «Magic Mike», at han fremdeles har mye kjærlighet for eksen.

I mai, på den amerikanske morsdagen, delte skuespillerkjekkasen en kjærlig videosnutt der han blant annet ønsket Jenna en fin dag.

- Gratulerer med morsdagen, alle sammen. Jenna, gratulerer med morsdagen, baby! Mamma, gratulerer med morsdagen. Jeg håper dere nyter denne vakre solnedgangen. Jeg elsker dere, sa han og smilte han til kamera.

Vi tør å påstå at verden hadde vært et bedre sted om alle ekteskapsbrudd var like oppstemte som dette ...

LES OGSÅ: På het ferie med 19 år yngre flamme

TABBE: Da talkshow-verten Ellen DeGeneres skulle introdusere Jenna Dewan, gikk det litt i glemmeboken at hun og hennes tidligere ektemann Channing Tatum har gått hvert til sitt. Bilder med tillatelse fra TV 3 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer