Channing Tatum og Jenna Dewan:

Har søkt om endelig skilsmisse

Eksparet skal ha kommet til enighet på alle punkter.

GÅR FRA HVERANDRE: Syv måneder etter at skuespillerparet Channing Tatum (38) og Jenna Dewan (37) kunngjorde at de har valgt å ta ut separasjon, har eksparet levert inn en skilsmissebegjæring. Her sammen på Golden Globe-utdelingen i 2014. Foto: NTB Scanpix
GÅR FRA HVERANDRE: Syv måneder etter at skuespillerparet Channing Tatum (38) og Jenna Dewan (37) kunngjorde at de har valgt å ta ut separasjon, har eksparet levert inn en skilsmissebegjæring. Her sammen på Golden Globe-utdelingen i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nesten syv måneder etter at det amerikanske stjerneparet Channing Tatum (38) og Jenna Dewan (37) kunngjorde at de hadde valgt å ta ut separasjon, har sistnevnte levert sin skilsmissebegjæring til en domstol til Los Angeles.

Det opplyser flere kilder til kjendiskanalen E!.

I motsetning til mange andre Hollywood-brudd er det lite som tyder på at skuespillereksene, som var gift i ni år, verken har havnet i en bitter rettsstrid eller har noen offentlig skittentøyvask i vente.

Fjerner etternavn

Skal vi tro helgas overskrifter kan det heller virke som at eksparet, som traff hverandre under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up» i 2006, har fått en mer «lykkelig» slutt.

I de offisielle skilsmissepapirene, som flere amerikanske nettsteder har fått tilgang til, kommer det fram at Channing og Jenna trolig ikke har noe uoppgjort. Derimot har de blitt enige om å dele foreldreomsorgen for datteren Everly (5) på midten, og krever ingen økonomiske vederlag fra hverandre.

Jenna skal ellers ha bedt om å få fjernet eksmannens etternavn, slik at hun heretter heter Jenna Dewan, og ikke Jenna Dewan-Tatum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer