Gwen Stefani og Blake Shelton:

Har søkt om bryllupslisens

Stjerneparet er klar for å ta forholdet et steg videre.

FORLOVET: Blake Shelton og Gwen Stefani har vært forlovet siden i fjor høst. Nå tyder alt på at paret er gifteklar. Foto: Press / Splash News / NTB
FORLOVET: Blake Shelton og Gwen Stefani har vært forlovet siden i fjor høst. Nå tyder alt på at paret er gifteklar. Foto: Press / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bryllup i sikte!

I fjor høst ble det kjent at countrystjernen Blake Shelton (45) hadde gått ned på kne og fridd til Gwen Stefani (51). Frieriet skjedde fem år etter at de bekreftet at de var blitt et par.

Nyheten ble delt av paret selv på Instagram. Stefani delte et bilde hvor hun kliner til med kjæresten, samtidig som hun holder frem hånden hvor en ring glimrer til.

- Ja, takk, skrev hun under bildet.

Shelton delte samme bildet på sin profil, med følgende kjærlighetserklæring:

- Hei, takk for at du reddet mitt 2020. Og resten av livet mitt. Jeg elsker deg. Jeg hørte et JA, skriver han.

Det har hittil ikke vært kjent når bryllupet skal stå, og det kan tenkes at heller ikke paret selv har vært helt sikre. Pandemien har som kjent satt en stopper for mye - også langsiktig planlegging av store arrangementer.

Nå har, etter alt å dømme, en mulighet åpnet seg for stjerneparet.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Ti dager på seg

Kilder har tidligere fortalt til People at bryllupet skal skje i løpet av sommeren. Nå har imidlertid ryktebørsen for alvor fått fart, da paret tidligere denne uken skal ha søkt om ekteskapslisens, ifølge ET Online.

Lisensen søkte de om i Johnston, Oklahoma, delstaten Shelton er vokst opp i. At paret nå har søkt om lisens, er en stor indikator på når bryllupet skal stå.

Ifølge nettstedet gjelder nemlig tildelte lisenser i kun ti dager i delstaten. Page Six melder at paret mottok lisensen tirsdag denne uken, noe som betyr at paret etter planen vil være mann og kone innen en uke.

Stefani har tidligere uttalt at paret planlegger en liten og privat seremoni, med bare de nærmeste til stede.

- Vi holder det enkelt. Veldig enkelt. Jeg tror ikke gjestelisten vil romme mange musikere. Det vil liksom være moren og faren min. Kun familie. Vi ser frem til det, da, sa hun da hun gjestet «Late Night With Seth Meyers», ifølge ET Online.

Gikk nesten i vasken

Som nevnt var det i fjor høst Shelton bestemte seg for å fri til Stefani. Frieriet, i likhet med det kommende bryllupet, fant sted i Oklahoma - hvor paret også bygger hus sammen.

I ettertid har det derimot kommet frem at frieriet var nær å gå i vasken. Det avslørte Stefani i en episode av «The Kelly Clarkson Show».

Da hun gjestet programmet kunne hun nemlig røpe at hun var i ferd med å droppe å reise til Oklahoma før frieriet skulle skje.

GÅR GALT: Et frieri i realityserien «Temptation Island» blir slaktet av seerne. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jeg hadde ingen anelse om frieriet. Jeg prøvde å komme meg ut av å måtte reise tilbake til Oklahoma fordi det ble for komplisert med corona og familien. Jeg sa bare: «Jeg tror vi burde avlyse turen», mintes hun.

Popstjernen besluttet heldigvis å reise likevel, uvitende om at et frieri ventet henne ved ankomst.

LES OGSÅ: Derfor vekker denne detaljen oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer