Brooklyn Beckham:

- Har sluttet på skolen grunnet hjemlengsel

Brooklyn Beckham skulle egentlig fullføre fire år på anerkjent kunstskole i New York. Nå har han gitt seg.

KOMMER HJEM: Brooklyn Beckham flytter hjem til Storbritannia, blant annet fordi han savner familien. Samtidig venter det en gulrot når han lander. Foto: NTB Scanpix
KOMMER HJEM: Brooklyn Beckham flytter hjem til Storbritannia, blant annet fordi han savner familien. Samtidig venter det en gulrot når han lander. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor ble det kjent at sønnen til den verdenskjente fotballstjernen David Beckham (43) og motedesigneren Victoria Beckham (44), Brooklyn Beckham (19), hadde flyttet til New York for å studere fotografi.

Victoria var ikke særlig begeistret over at sønnen skulle flytte over havet, men ifølge Mirror vil 44-åringen nå få Brooklyn hjem til Storbritannia innen kort tid.

Happy birthday mum xx love you to the moon and back ❤️

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

Opprinnelig skulle 19-åringen fullføre fire år ved den anerkjente kunstskolen Parsons School of Design. I stedet har han valgt å gi seg etter ett år, og flytter tilbake til familien, blant annet grunnet hjemlengsel.

- Det høres ut som om han hadde veldig hjemlengsel, og at han følte seg ensom i New York, forteller en kilde til Mirror.

Saken fortsetter under:

- Bestemte seg

Angivelig skal 19-åringen ha fortalt sine klassekamerater for flere måneder siden at han ønsket å slutte. Likevel bestemte Brooklyn seg for å fullføre vårsemesteret.

- Han elsker familien sin. Til syvende og sist var det savnet av familien som gjorde at han bestemte seg, forklarer kilden.

Brooklyn står imidlertid ikke på bar bakke når han nå returnerer til Storbritannia. Ifølge avisen har 19-åringen fått praksisplass hos en «anerkjent britisk fotograf», hvis navn forblir hemmelig på nåværende tidspunkt.

FÅTT PRAKSISPLASS: Brooklyn Beckham har ifølge Mirror fått praksisplass hos en anerkjent britisk fotograf. Nå flytter han fra New York for å forfølge fotografdrømmen. Foto: NTB Scanpix
FÅTT PRAKSISPLASS: Brooklyn Beckham har ifølge Mirror fått praksisplass hos en anerkjent britisk fotograf. Nå flytter han fra New York for å forfølge fotografdrømmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brooklyn har tidligere innrømmet at han har følt et stort press fra omverdenen når det kommer til å gå i sin berømte fars fotspor. Likevel er han klar på at det ikke er fotball han ønsker å drive med.

- Press på meg

De siste årene har han fått en stor interessert for foto, og vil utvikle seg selv som nettopp dette.

- Jeg har mye press på meg. Hver gang jeg gjør en feil, ser alle på meg og bare: «Herregud, han gjorde en feil». Jeg nyter fortsatt å spille fotball, og jeg følger alltid med på pappa når han spiller, men nå vil jeg gå min egen vei, fortalte Brooklyn til E! Online i fjor.

19-åringen har tidligere hatt praksisplass hos den britiske motefotografen Nick Knight. Det var også her at han fikk mersmak for fotografyrket.

Det er imidlertid ikke alle som er like imponert over arbeidet Brooklyn har gjort så langt.

I bråk etter pistol-bilde

I fjor havnet Beckham-sønnen blant annet i rampelyset nok en gang da han delte en rekke portrettbilder av seg selv på Instagram.

I noen av bildene poserer han med en pistol, og på et par av dem retter han pistolen mot kameraet.

Bildene skapte sterke reaksjoner blant fansen, og i kommentarfeltet stormet det rundt 19-åringen.

- Unnskyld, men nå fornærmer du meg. Du skal ikke glorifisere pistoler. Det går imot alt foreldrene dine står for, skrev en person ved navn Ellie Tubby ifølge BT.

@damon_baker

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

Avisen skrev videre at Beckham tidligere hadde delt et enkelt bilde av ham og pistolen, som senere ble slettet.

Flere påpekte at Brooklyn har flere unge følgere, og at han burde tenke over hvilke signaler han sender.

- Jeg tror en person med så mange følgere kan spre gode ting, ikke promotere bruken av pistolen med så mange tragedier og vold i verden, skrev en annen.

LES OGSÅ: Derfor vil ikke Brooklyn Beckham gjøre som pappa