HOMOSPØK: Magne Robberstad sier i TV3-serien «Paradise Hotel» til sin homofile romkamerat Glenn Henriksen (t.h.) at han også «er skeiv». Det førte raskt til mange støtteerklæringer på Facebook. Siden hevdet han at utsagnet var ment som en spøk. Foto: TV3
HOMOSPØK: Magne Robberstad sier i TV3-serien «Paradise Hotel» til sin homofile romkamerat Glenn Henriksen (t.h.) at han også «er skeiv». Det førte raskt til mange støtteerklæringer på Facebook. Siden hevdet han at utsagnet var ment som en spøk. Foto: TV3Vis mer

- Har slitt med homserykter i mange år

De sterke reaksjonene fra TV-seerne kommer ikke som noen overraskelse på «Paradise»-Magne.

SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-deltager Magne Alexander Robberstad (23) har vært gjenstand for en rekke spekulasjoner rundt sin seksuelle legning siden han sjekket inn i årets første episode av TV3-serien.

Selv om han flere ganger har uttalt til TV-kameraene at han er heterofil, har homofiliryktene rundt ham nektet å dø.

Spøkte om at han er homofil
Denne uken har de skutt ny fart, spesielt etter at Magne la ut et klipp fra «Paradise Hotel» på sin Facebook-side, hvor han sier «jeg er også skeiv» til den homofile nykommeren Glenn Henriksen (22).

Innlegget fikk raskt flere hundre støtteerklæringer.

Senere la han ut et nytt innlegg hvor han presiserte at det hele var en spøk, og presiserte at han er heterofil. Men det nekter mange Paradise-fans å tro på.

Hovedpersonen selv sier til Seoghør.no at homofili-rykter er noe han er svært vant med.

- Jeg har slitt med homserykter i mange år, fra jeg var rundt 18. Kanskje er det fordi jeg er opptatt av utseendet mitt, jeg vil vel kalle meg meteroseksuell. Jeg bruker gjerne litt solpudder for å piffe meg opp på trøtte dager, for eksempel. Dette er også helt vanlig på TV-innspilling for å unngå å se klam ut i varmen.

Kysser mannlige venner
Magne sier han skjønner at folk som har sett ham i Norge kan oppfatte ham som homofil, ettersom han flere ganger har kysset mannlige venner på byen.

- Nettopp fordi jeg er så trygg på min seksualitet, så kan jeg ofte kline med kompiser for gøy. Det betyr imidlertid ikke noe fra min side, det er bare harmløs moro. Det er en fordel om disse også er heterofile, for da unngår jeg å leke med noens følelser. Ville ikke likt å gi noen falske forhåpninger selv om det er morsomt å tulle litt.

- Det er viktig for meg å støtte homofiles rettigheter, selv om jeg er heterofil. Inne på «Paradise Hotel» gjorde jeg kun et skille mellom hvem jeg kunne stole på og ikke. For meg spilte det ingen rolle om det var heterofile, homofile, transseksuelle eller andre, sier han til Seoghør.no.

Magne sier at han ofte blir forsøkt sjekket opp av homofile menn. Det tar han som en kompliment.

- Det er mange som prøver seg, ofte uten at jeg er klar over det. Jeg synes at det er hyggelig å få oppmerksomheten, men jeg vet at det er mange homofile menn som blir skuffet når jeg sier jeg er hetero og ikke er interessert i noe mer enn et eventuelt vennskap, sier han til Seoghør.no.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 21.30. Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seoghør.nos store TV-guide her!

LES OGSÅ: Paradise-jentene kaster klærne på trykk