TV-STJERNE: David Letterman er en av USAs mest kjente talkshow-verter. Her har han besøk av filmstjernen Tom Cruise. Foto: CBS/PLANET PHOTOS
TV-STJERNE: David Letterman er en av USAs mest kjente talkshow-verter. Her har han besøk av filmstjernen Tom Cruise. Foto: CBS/PLANET PHOTOSVis mer

- Har slitt med depresjon i flere år

TV-stjernen David Letterman nektet å ta medisiner mot sin hemmelige lidelse.

SEOGHØR.NO: David Letterman (65) er kjent for sine vitser og muntre samtaler med flere av verdens mest kjente personer på sitt populære talkshow «Late Show with David Letterman».

Men i et intervju med programmet «This Morning» avslørte Letterman at han bak den muntre fasaden har slitt med depresjoner og angst i flere år.

Letterman - som ble far for første gang som 56-åring - sier han imidlertid har vært skeptisk til å ta medisiner mot depresjonene, fordi han var redd de ville gjøre ham dårligere i jobben sin.

Men etter at han ble rammet av helvetesild på kroppen, endret han mening.

- Den blandingen av medisiner de gir deg mot de smertene er ganske sterk, og jeg ble lei av å ta dem, og sluttet på dagen. Men da fikk nervøs angst på toppen av depresjonen, sa han på TV ifølge Us Weekly.

Letterman bestemte seg derfor å begynne med medisiner mot sin langvarige depresjon.

- Jeg var virkelig ødelagt. Så jeg sa jeg ville prøve alt for å bli kvitt denne depresjonen.