Har skjult sykdom i ti år

- Man blir sliten i kropp og sinn og føler seg utslitt, sier Pia Haraldsen.

SKJULER HEMMELIG LIDELSE: Pia Haraldsen sier til Her og Nå at hun i ti år har hatt store plager på grunn av søvnløshet. Foto: SCANPIX
SKJULER HEMMELIG LIDELSE: Pia Haraldsen sier til Her og Nå at hun i ti år har hatt store plager på grunn av søvnløshet. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Programleder og tidligere «Skal vi danse»-deltager Pia Haraldsen (30) er et hyppig syn på kjendisfester og røde løpere i Oslo.

Men til bladet Her og Nå avslører 30-åringen at hun i ti år har kjempet en tøff kamp for å samle energi til å være opplagt når hun viser seg offentlig.

Pia lider nemlig av insomni, som betyr søvnløshet.

- Mitt problem er ikke selve sovingen, men innsovningen. Jeg kan føle meg kjempetrøtt, men så får jeg ikke sove. Når jeg legger meg i sengen - «pling!» - så er jeg våken.

- For meg meg er det alltid utfordrende om jeg får sove eller ikke. Hvis det ikke går, står jeg opp, setter meg i sofaen i stuen, leser eller ser på tV. Til slutt blir jeg trøtt, men jeg kan oppleve at jeg fortsatt ikke får sove, sier Pia til bladet.

Plagene kommer og går i perioder, men Pia håper at hun en dag skal bli kvitt dem for godt.

Hun tror mange lider av samme problem som henne.

- Det er et stort problem i samfunnet. Mange sliter med det, også mennesker jeg kjenner. Det som er skremmende, er at det rammer så mange unge, sier Pia til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pia Haraldsen mistet bestemoren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer