Lisa Rinna og Harry Hamlin:

- Har skilsmisseadvokat på hurtigtast

Fryktet for ekteskapet med realitystjernen.

LANGT EKTESKAP: Lisa Rinna (56) og Harry Hamlin (68) har vært gift i hele 22 år. Nå letter han på sløret om ekteskapet, som han har vært svært bekymret for. Foto: NTB Scanpix
LANGT EKTESKAP: Lisa Rinna (56) og Harry Hamlin (68) har vært gift i hele 22 år. Nå letter han på sløret om ekteskapet, som han har vært svært bekymret for. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er en kjent sak at mange ekteskap i Hollywood ikke varer mer enn noen ganske få år. Det finnes imidlertid noen par som har klart seg og som ikke gir slipp.

Ekteskapet mellom «Lov og rett i L.A.»-stjernen Harry Hamlin (68) og «Melrose Place»-stjernen Lisa Rinna (56) har nemlig vart i hele 22 år. Paret har vært forelsket siden de møttes i 1992, og skal tilsynelatende være like lykkelige nå som da de giftet seg i 1997.

Nå har derimot 56-åringens ektemann gått ut og uttalt at virkeligheten er en litt annen. Det forteller han i et intervju med The Daily Beast, gjengitt av People.

Før Lisa ble medlem av den eksklusive og glamorøse gjengen i realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills», var nemlig ektemannen bekymret for hvordan det ville påvirke ekteskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer