<strong>LANGT EKTESKAP:</strong> Lisa Rinna (56) og Harry Hamlin (68) har vært gift i hele 22 år. Nå letter han på sløret om ekteskapet, som han har vært svært bekymret for. Foto: NTB Scanpix
LANGT EKTESKAP: Lisa Rinna (56) og Harry Hamlin (68) har vært gift i hele 22 år. Nå letter han på sløret om ekteskapet, som han har vært svært bekymret for. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lisa Rinna og Harry Hamlin:

- Har skilsmisseadvokat på hurtigtast

Fryktet for ekteskapet med realitystjernen.

Publisert
Sist oppdatert

Det er en kjent sak at mange ekteskap i Hollywood ikke varer mer enn noen ganske få år. Det finnes imidlertid noen par som har klart seg og som ikke gir slipp.

Ekteskapet mellom «Lov og rett i L.A.»-stjernen Harry Hamlin (68) og «Melrose Place»-stjernen Lisa Rinna (56) har nemlig vart i hele 22 år. Paret har vært forelsket siden de møttes i 1992, og skal tilsynelatende være like lykkelige nå som da de giftet seg i 1997.

Nå har derimot 56-åringens ektemann gått ut og uttalt at virkeligheten er en litt annen. Det forteller han i et intervju med The Daily Beast, gjengitt av People.

Før Lisa ble medlem av den eksklusive og glamorøse gjengen i realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills», var nemlig ektemannen bekymret for hvordan det ville påvirke ekteskapet.

På hurtigtast

Han innrømmer nemlig at han var svært nølende til å medvirke i serien, som kona nå har vært med i gjennom fem sesonger.

<strong>22 ÅR:</strong> Paret er et av få par i Hollywood som har vært gift i en årrekke. Her er de avbildet under en premiere i 1995. Foto: NTB Scanpix
22 ÅR: Paret er et av få par i Hollywood som har vært gift i en årrekke. Her er de avbildet under en premiere i 1995. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har skilsmisseadvokaten min på hurtigtast. Jeg har hatt bruk for ham tre ganger, sier 68-åringen, og refererer til ekskjæresten Ursula Andress (83) og ekskonene Nicolette Sheridan (56) og Laura Johnson (62).

- Det er samme fyren hver gang. Vi sender julekort til hverandre hvert år. Jeg fortalte Lisa «du kan ikke gjøre dette. Alle som gjør det programmet skiller seg. Det er forferdelig, forferdelig å bli med på programmet».

En samtale med «The Real Housewives of New York» -stjernen Bethenny Frankel (49) skal imidlertid ha endret meningen hans.

- Hun er smart

Helt siden sesong fem av serien har fansen fått et innblikk i hverdagen til Lisa, Harry og deres to døtre Amelia Gray Hamlin (18) og Delilah Belle Hamlin (21). Det skal riktignok ha foregått uten kontrakt og filmeplikt for 68-åringen, som forteller at han kan bestemme selv hva han vil være med på.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

Tross at skuespilleren har skilsmisseadvokaten sin lett tilgjengelig, har han ingen intensjoner om å benytte seg av ham igjen.

- Jeg har sett henne involvere seg i ulike prosjekter de siste 26 eller 27 årene. Såpeoperaer, tv-filmer, klesbutikker og klesmerker. Hva enn det er, finner hun alltid en måte å gjøre det perfekt på og gjør det beste ut av enhver situasjon, forteller han i intervjuet, og fortsetter:

- Vi hører på hverandre. Hører på hverandre ordentlig (...). Hun er smart, den smarteste jeg noensinne har møtt. Og hun er intelligent. Vår favoritting å gjøre er å henge med hverandre.

Syke døtre

Gjennom det 22 år lange ekteskapet har paret som nevnt fått døtrene Amelia og Delilah, som begge jobber som modeller. Alt har imidlertid ikke alltid vært like rosenrødt for familien.

<strong>TO DØTRE:</strong> Realitystjernen har døtrene Amelia og Delilah sammen med Harry Hamlin. Foto: NTB Scanpix
TO DØTRE: Realitystjernen har døtrene Amelia og Delilah sammen med Harry Hamlin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Yngstedatteren Amelia har vært så syk grunnet spiseforstyrrelse at hun fryktet for sitt eget liv. I fjor, etter å ha mottatt hjelp, fortalte hun sine følgere på Instagram om sykdommen.

I kjølvannet av spiseforstyrrelsen ble den unge kjendisdatteren dessuten diagnostisert med den autoimmune sykdommen Hashimotos tyreoiditt, som ifølge NHI er en sykdom som angriper skjoldkjertelen og fører til lavt stoffskifte. Ifølge 18-åringen selv er det spiseforstyrrelsen som har forårsaket sykdommen.

<strong>MODELLER:</strong> Begge døtrene til Lisa Rinna og Harry Hamlin jobber som modell. Foto: NTB Scanpix
MODELLER: Begge døtrene til Lisa Rinna og Harry Hamlin jobber som modell. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I likhet med Amelia, har også parets eldste datter Delilah hatt sitt å slite med.

Hun begynte nemlig å slite med alvorlige depresjoner etter at hun flyttet til New York for å studere. Etter en telefonsamtale hjem til mamma Lisa, ble 21-åringen lagt inn på en privat psykiatrisk klinikk hjemme i California.

Delilah har selv åpnet seg om den tøffe tiden på Instagram, og Fox News omtalte saken i sommer.

VILT TV-PAR: I realityserien «90 days fiancé» møter vi blant andre Jorge og Anfisa. Kine og Jonas lar seg provosere. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Her legger stjernen seg under kniven

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer