- Har sikkert skremt vekk noen gutter

Utstemte Pernille tror det kan bli vanskeligere å få seg kjæreste etter Paradise-oppholdet.

- GA OPP ETTER DATEN: Pernille Vedeler (t.h.) hevder hun ga opp kampen om Emil Løvstads gunst lenge før torsdagens parseremoni på "Paradise Hotel". Foto: TV3
- GA OPP ETTER DATEN: Pernille Vedeler (t.h.) hevder hun ga opp kampen om Emil Løvstads gunst lenge før torsdagens parseremoni på "Paradise Hotel". Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Pernille Vedeler (20) måtte torsdag forlate realityserien "Paradise Hotel" etter kun et par dager, da Emil Løvstad (22) valgte å beholde konkurrenten Cathrine Tinnesand (24) framfor henne.

Pernille - som sjokkerte de andre deltakerne med å spørre dem ut om sexlivet deres da hun ankom hotellet tirsdag - hevder avslaget fra Emil ikke kom som noen overraskelse.

- Da Cathrine og Emil dro på date sammen, ga jeg mer eller mindre opp. Emil hadde nesten ikke snakket med meg, men jeg følte at det heller ikke var noen andre jeg kunne satse på, sier hun til Seher.no.

Bærumsjenta hevder hun ville gjort mye annerledes hvis hun fått sjansen til å sjekke inn om igjen.

- Emil var helt annerledes enn jeg trodde, og hadde jeg kommet inn på nytt, tror jeg at jeg ville valgt å stille meg ved siden av Daniel. Han kunne det ha vært underholdende å bo med.

Pernille tror også at hennes tette drikking under hennes første kveld - som endte med at Emil tisset i sengen de delte - ødela mye av sjansene hennes til å overleve på hotellet

- Jeg burde ikke drukket sprit og ikke drukket så mye. Den kvelden hvor jeg ble så full var det jeg gruet meg mest til å se igjen, sier hun.

Til tross for at hun foreløpig står uten jobb ser Pernille lyst på fremtiden etter "Paradise"-oppholdet.

- Jeg vet ennå ikke hva jeg vil, foreløpig har jeg bare tatt det med ro etter at jeg kom hjem fra "Paradise Hotel", sier hun.


Men Pernille - som tirsdag avslørte til Seher.no at hun er forberedt på å bli hatet - tror oppførselen på "Paradise Hotel" kan ha gjort det vanskeligere å finne seg en kjæreste.


- Jeg har sikkert skremt vekk noen gutter, som ikke er interessert i å være sammen med en jente som har vært med på "Paradise Hotel", men det bryr jeg meg ikke så mye om. Det viktigste er at familien min og venner vet hvordan jeg er. Egentlig er jeg en snill jente, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.
  


LES OGSÅ: - Er forberedt på å bli hatet