Har sex med kjæresten foran andre par

- Det er spennende, og noe jeg står for, sier «Big Brother»-deltageren Amir Mian.

INNTOK HUSET: Mandag forsvant 16 deltagere inn i «Big Brother»-huset i Stockholm. Her er de som deltar i programmet. Foto: Bjørn Ekker/Lina Hekkli - Seher.no
INNTOK HUSET: Mandag forsvant 16 deltagere inn i «Big Brother»-huset i Stockholm. Her er de som deltar i programmet. Foto: Bjørn Ekker/Lina Hekkli - Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Amir Mian fra «Big Brother» nederst i saken!

STOCKHOLM/OSLO (SEHER.NO): Mandag gikk startskuddet for «Big Brother» på TV 2 Bliss. Der ble alle de 16 deltagerne i programmet presentert. En av dem var trondheimsmannen Amir Mian (30), som ikke legger skjul på at han har et kanskje noe uvanlig forhold til det å ha sex.

Trebarnsfaren har hatt kjæreste i om lag ett år, men til Seher.no avslører han at de to allerede har rukket å utforske både det ene og det andre når det kommer til det seksuelle.

- Jeg er sprø på litt forskjellige måter, men kanskje spesielt på sexfronten. Jeg liker å prate om det, og er nok litt sprø sammen med dama. Jeg kommer nok ikke til å være sprø på den måten i huset, men jeg skal nok klare å skape litt liv rundt akkurat det der også - men da blir det nok på andres bekostning, sier han til Seher.no.

De 16 «Big Brother»-deltagerne ble lørdag sperret inne på hvert sitt hotellrom i Stockholm, slik at de ikke skulle få et glimt av de som blir deres konkurrenter i tiden framover. Søndag - dagen før premieren - fikk Seher.no være med rundt på hvert av de 16 rommene, bare timer før det hele braket løs.

- På hvilken måte finner dere på sprø ting, Amir?

- På det seksuelle finner vi på mye rart. Eller... Jeg vet ikke om man skal kalle det rart, men i hvert fall litt spennende pirring. For eksempel kan vi ha sex foran andre par, eller vi kan se på dem, forteller Amir, som ikke er flau over å snakke om det som kanskje mange ser på som en noe spesiell fetisj.

- Det er jo spennende. Og det er noe jeg står for.

«Big Brother»-deltakeren gleder seg til på ta fatt på det som kan bli hundre dager i realityprogrammet. Selv lover han at han ikke skal ha sex på TV ettersom han har kjæreste. Til Seher.no forteller han også at det å ha sex foran andre par - det er ikke noe han og kjæresten har veldig, veldig ofte.

- Det skjer en gang iblant, hvor ofte er vanskelig å svare på. Litt piff må man jo ha iblant, sier han lattermildt til Seher.no.

«Big Brother» ser du på TV 2 Bliss mandag-fredag klokka 21.30, samt søndager klokka 20. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg skal prøve ikke å sex på TV  

Se video med Amir Mian fra «Big Brother» her:[obj:media:9923]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer