GRAVID?: Populære Sandra Bullock på vei ut etter et besøk hos legen. Ryktene vil nå ha det til at den 47 år gamle skuespillerinnen nå er gravid.  Foto: All Over Press
GRAVID?: Populære Sandra Bullock på vei ut etter et besøk hos legen. Ryktene vil nå ha det til at den 47 år gamle skuespillerinnen nå er gravid. Foto: All Over Press Vis mer

Har Sandra endelig blitt gravid?

Ryktene svirrer etter filmstjernens besøk hos legen.

Publisert
SEHER.NO: I en alder av 47 år kan det nå se ut til at en av Hollywoods best betalte skuespillerinner endelig er gravid. Sandra Bullock ble nemlig observert mens hun glad og fornøyd forlot et sykehus etter et legebesøk tidligere denne uken.
 
Det er ikke første gang ryktene vil ha det til at Bullock er gravid. I 2006, da hun og eksmannen Jesse James (42) var på topp i ekteskapet, var det nemlig mange som ville ha det til at de to skulle bli foreldre - noe hun senere benektet.

- Hvis jeg ble gravid, ville alt forandre seg. Det ville være fantastisk, sa hun til nettstedet Femalefirst den gang.

Den siste tiden har også ryktene om at Bullock og skuespillerkollega Ryan Reynolds (35), som hun spilte mot i filmen The Proposal, har blitt et par. Det spekuleres nå i om det er han som eventuelt er faren til barnet. Tidligere i sommer ble skilsmissen mellom Reynolds og Scarlett Johansson (26) et faktum, mens Bullock og eksmannen James skilte seg året før.


Da de første gravidryktene oppsto i 2006 gikk det så langt at den vakre skuespillerinnen slo til en reporter som spurte om hun var gravid.

- Hva om jeg ikke kan få barn!, skrek hun etter reporteren.

Gravid eller ei - etter bildene å dømme ser det ut til at Bullock er svært lykkelig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg gleder meg veldig til å se Sven naken


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer