- Har sagt nei til mange amerikanske medier

Nå runder Ylvis-hiten «The Fox» 100 millioner visninger.

TAKKER NEI: Mediesjef i TVNorge, Hanne McBride, sier at de har måtte gitt flere amerikanske medier avslag om å få med Ylvis-gutta. Foto: TVNorge
TAKKER NEI: Mediesjef i TVNorge, Hanne McBride, sier at de har måtte gitt flere amerikanske medier avslag om å få med Ylvis-gutta. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ikke mange timer til Ylvis' Billboard-suksess «The Fox» er blitt sett svimlende 100 millioner ganger på YouTube. I skrivende stund er det snaue 98 millioner visninger på videoen, og at trykket fortsatt holder seg oppe er det ingen tvil om.

- Visningstallene går ikke ned, tvert imot, de har økt i daglige visninger i det siste. Søndag hadde vi rekord med over fire millioner visninger på ett døgn, sier mediesjef i TVNorge, Hanne McBride, til Seoghør.no.

Pågangen fra internasjonale medier har vært stor. Nylig gjestet brødrene «The Ellen DeGeneres Show», og tirsdag kveld setter de seg på flyet for å delta på talkshowet til Jimmy Fallon.

Men forespørslene er såpass mange at flesteparten får avslag - selv de amerikanske.

- Det er klart at disse USA-besøkene er med på å opprettholde interessen. Det har vært veldig stor pågang fra amerikanske medier, og vi synes det er hyggelig at de får sjansen til å reise over. Men det er også veldig mye vi har måtte si nei til. Vi kan ikke akkurat klone dem, forteller McBride.

Fra Ylvis-guttas besøk hos Ellen DeGeneres:

JUBEL: Publikum klappet begeistret da Bård og Vegard Ylvisåker framførte låten «The Fox» på det amerikanske talkshowet «Ellen» i forrige uke.
JUBEL: Publikum klappet begeistret da Bård og Vegard Ylvisåker framførte låten «The Fox» på det amerikanske talkshowet «Ellen» i forrige uke. Vis mer


Gledelig for TVNorge er det at også andre Ylvis-videoer også skaper oppmerksomhet verden over.
 
- Det som er hyggelig, er at internasjonale medier nå også sperrer øynene opp for annet materiale enn «The Fox». Sketsjen der gutta kjører elbil og tuter med et tog-horn er blitt snappet opp av blant andre Huffington Post, og er nå blitt sett en halv million ganger på omkring en uke. Så det er også hyggelig at bredden blir anerkjent, og ikke kun én video.

LES OGSÅ: TV-profilen giftet seg som 23-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer