STRÅLTE: - Dette er det livet handler om, smilte Christina Applegate på den røde løperen søndag. Nå er hun endelig friskmeldt! Foto: AP
STRÅLTE: - Dette er det livet handler om, smilte Christina Applegate på den røde løperen søndag. Nå er hun endelig friskmeldt! Foto: APVis mer

- Har så mange jeg vil takke

Christina Applegate festet for første gang siden kreftoperasjonen.

Les alt om Emmy-utdelingen her!

SEHER.NO: - Det er en fin dag... Jeg har en fin kjole og leppestift på. Det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge.

Dette sa Christina Applegate (36) da hun ankom den røde løperen under Primetime Emmy-utdelingen i Nokia Theatre i Los Angeles søndag.

- Det føles bra å være her... Dette er det livet handler om, fortsatte hun.

Det er bare uker siden Applegate fikk beskjeden om at hun ikke lenger er kreftsyk - og to måneder etter kreftoperasjonen hvor hun fjernet begge brystene.

Ifølge Peple.com pratet skjønnheten åpenhjertig om sykdommen og operasjonen.

- Ting skjer. Du må bare lene deg tilbake og virkelig, virkelig omfavne livet, sa hun.

- For meg handler det om å ha en stemme og å være stemmen til ei i 30-årene som går gjennom dette - og å jage bort misforståelsen om at dette er en sykdom for gamle damer. Det er en stor del av meg.

Videre fortalte den tidligere "Bundy"-stjernen at hun ikke tenkte på om hun ville stikke av med en Emmy-pris for innsatsen i tv-serien "Samantha Who?" under kveldens utdeling.

- Jeg har så mange jeg vil takke. Først og fremst vil jeg takke alle for den overveldende kjærligheten og støtten som har fått meg gjennom dette. Jeg får tårer øynene av det. Hver dag får jeg e-post fra, ikke bare folk jeg kjenner, men fra folk jeg ikke vet at jeg har hjulpet. Det er jeg mest takknemlig for.

Det ble ingen Emmy på Christina, men hennes "Samantha Who"-kollega Jean Smart (57) vant tittelen Beste kvinnelige birolle i en komedie.

Smart pratet mye om Christina backstage, skriver People.com.

- Jeg har aldri sett en skuespiller som er så hengiven overfor skuespillergjengen og produksjonsteamet. Jeg føler for å beskytte henne, sa hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no LES MER OM APPLEGATE: Gifter seg med kjæresten

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.