- Har så høye hæler at jeg nesten ikke kan gå

Kjetil André Aamodt var hippie fra topp til tå, til ære for Petter Stordalens 16.mai-fest.

GJENNOMFØRT: Kjetil André Aamodt og kona Stine Østvold var fargerike og matchende da de ankom Petter Stordalens 16. mai fest på Frogner i Oslo mandag.   Foto: Stella  Pictures
GJENNOMFØRT: Kjetil André Aamodt og kona Stine Østvold var fargerike og matchende da de ankom Petter Stordalens 16. mai fest på Frogner i Oslo mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av kjendisenes mer eller mindre gjennomførte «flowerpower»-antrekk nederst i saken!

SEHER.NO: Ikledd et antrekk som lignet Jimi Hendrix fra Woodstockfestivalen i 1969, ankom Petter Stordalen den grønne gressløperen på sin egen 16.mai-fest. 270 gjester skal være invitert til den kjendistunge festen på Nordic Choice hovedkontor i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo.

Petter kom sammen med kona Gunhild i en buss fra Flowerpower-tiden, som er festens tema. Kamerat og med-partyfikser Jan Fredrik Karlsen tok dem imot, iført et mer fargerikt hippieantrekk. Filsofien er: Alt er lov, som det stod i invitasjonen paret sendte ut tidligere i vår.

Og de mange celebre gjestene hadde virkelig fulgt denne filosofien. Tidligere alpinist Kjetil André Aamodt (39) stod for en av festens mest gjennomførte antrekk, komplett med runde «John Lennon»-briller, lang parykk - og platåsko i leopardmønster.

- Jeg klarer nesten ikke å gå, jeg har så høye hæler! Men for én gangs skyld er jeg høyere enn kona, så nå kan jeg ta litt styringen i forholdet og føre på dansegulvet og slike ting, sa Aamodt spøkefullt til pressen.

Kona Stine Østvold var også svært gjennomført, i lang, solgul kjole og lammeullsjakke - ekte flowerpowerrelikvier fra moren hennes. Selv ville Aamodt ikke ta æren for det flotte antrekket sitt, for han hadde nemlig «jukset» og funnet kostymet på et filmlager, kunne han avsløre.

- Og parykken er veldig varm, så «håret» går nok i løpet av kvelden, forsikret han pressen.

HENNE-sjefredaktør Ellen Arnstad (45) gikk også for et autentisk 70-tallsantrekk, om enn et mer behagelig et. Hun var nemlig iført en løstsittende buksedrakt i batikkmønster, innkjøpt i en vintagebutikk i New York.
 
- Dette er nesten en sånn batikkdrakt som jeg hadde da jeg var liten på 1970-tallet, det er moro, fortalte hun muntert.

Skuespiller og komiker Linn Skåber (41) var også passe hippie i hvit, fotsid kjole og semsket frynsevest. Også hennes antrekk var vintage fra hippe New York, men den avslappede blondinen la ikke skjul på at hun hadde absolutt null ære for klesvalget. Det var det nemlig kavalér for kvelden, John André Hanøy, som hadde stått for. Hanøy er daglig leder for motebutikken Voga i Oslo, og som samvittighetsfull «stylist» hadde han sørget for at antrekkene deres matchet ypperlig.

Også modell og programleder Kathrine Sørland (31) var gjennomført til fingerspissene, i vintage bluse, semskede frynseshorts fra Topshop og stor hatt. Ektemann Andreas Holck hadde for anledningen blitt stylet til ekte, «cheesy» 70-tallsstil.

- Mannens hår og skjegg tok nok mest tid, sa Sørland spøkefullt til pressen.

Kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Svein Tore Bergestuen (37) innrømmet derimot at antrekket hans var mer tilfeldig valgt. Han var veldig sent ute med å finne egnede festklær, så etter en bomtur på Dressmann landet han på en skjorte han fant hjemme i skapet.

Også tidligere alpinist Lasse Kjus (40) hadde hatt en mer avslappet tilnærming til kveldens antrekksplanlegging.

- Dette har jeg funnet litt rundt omkring, blant annet innerst i klesskapet, sa Kjus til pressen om sitt indiskinspirerte festantrekk.

Men til tross for at kjendisene tok den helt ut antrekksmessig til ære for Stordalens 16. mai-fest, var flere av stjernene raskt ute med å forsikre pressen om at de kommer til å feire morgendagens nasjonaldag på tradisjonelt vis.

- Jeg skal selge pølser og kaker på skolen til sønnen min, kunne Linn Skåber fortelle.

- Nei, i morgen blir det opp klokka åtte - i bunad! forsikret Janne Formoe.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tatt med hvitt pulver på flyplassen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer