- Har røyka og drukket mye når jeg har hatt kjærlighetssorg

Marthe Sveberg sverger til destruktive gjøremål når hun «er nede».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I TV 2-programmet «Ettermiddagen» har reporter Morten Hegseth (26), ekskjæresten til Sturla Berg-Johansen (45), en fast spalte hver onsdag hvor han «skeier ut» med ulike kjendiser.

I dag var det «Jakten på kjærligheten»-programleder Marthe Sveberg (34) som fikk kose seg i lag med reporteren, og hun avslørte at hennes favorittutskeielse er å røyke sigaretter.

34-åringen innrømmer også at sigarettene har hjulpet henne når hun har hatt kjærlighetssorg:

- Jeg har røyka mye, drukket utrolig mye alkohol og sluttet å spise selvfølgelig, sånn at jeg har blitt megatynn. Ja, alt som er destruktivt er i grunn veldig deilig å gjøre når man er nede fra før, forteller hun åpenhjertig.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Men den blide programlederen har ingen grunn til å ha kjærlighetssorg for tiden, for i sommer giftet hun seg med musiker Håvard Bjørshol (30).

«Ettermiddagen» sendes mandag til torsdag fra klokken 17:30. Bruk Seoghør.nos TV-guide for å få fullstendig oversikt over TV-kvelden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Marthe Sveberg Bjørstad avslørte hemmelig rituale på radio  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer