- Har røyka og drukket mye når jeg har hatt kjærlighetssorg

Marthe Sveberg sverger til destruktive gjøremål når hun «er nede».

SEOGHØR.NO: I TV 2-programmet «Ettermiddagen» har reporter Morten Hegseth (26), ekskjæresten til Sturla Berg-Johansen (45), en fast spalte hver onsdag hvor han «skeier ut» med ulike kjendiser.

I dag var det «Jakten på kjærligheten»-programleder Marthe Sveberg (34) som fikk kose seg i lag med reporteren, og hun avslørte at hennes favorittutskeielse er å røyke sigaretter.

34-åringen innrømmer også at sigarettene har hjulpet henne når hun har hatt kjærlighetssorg:

- Jeg har røyka mye, drukket utrolig mye alkohol og sluttet å spise selvfølgelig, sånn at jeg har blitt megatynn. Ja, alt som er destruktivt er i grunn veldig deilig å gjøre når man er nede fra før, forteller hun åpenhjertig.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Men den blide programlederen har ingen grunn til å ha kjærlighetssorg for tiden, for i sommer giftet hun seg med musiker Håvard Bjørshol (30).

«Ettermiddagen» sendes mandag til torsdag fra klokken 17:30. Bruk Seoghør.nos TV-guide for å få fullstendig oversikt over TV-kvelden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Marthe Sveberg Bjørstad avslørte hemmelig rituale på radio