Else Kåss Furuseth:

- Har rotet det til

Deler ærlig om ensomheten.

TAR GREP: Else Kåss Furuseth savner en å dele hverdagen med, og nå tar hun grep for å finne nettopp det. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
TAR GREP: Else Kåss Furuseth savner en å dele hverdagen med, og nå tar hun grep for å finne nettopp det. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig annonserte komiker og programleder Else Kåss Furuseth (43) at hun søker noen å gifte seg med i Oslo Spektrum 20. april. Bryllupet er en del av det nye talkshowet «Else!».

Men til tross for at bryllupet er en del av et program, er det ikke på tull, forteller Kåss Furuseth på «God morgen Norge», tirsdag.

- Rotet det til

Overfor programleder Peter Moi Bubresko (48) forteller Kåss Furuseth at hun har et oppriktig ønske om å finne noen å dele livet med.

- Det er et ektefølt ønske om å finne kjærlighet, som jeg håper er litt inspirerende, at det smitter litt. Er det så farlig å tørre å prøve seg? spør hun og beskriver det hele som en slags «Amazing Race» i kjærlighet.

Else Kåss Furuseth fortalte om en date som viste seg å være et veddemål. Mannen skulle nemlig få 10 000 kroner av kompisene hvis han kysset henne. Dette sier hun om reaksjonene hun har fått i ettertid. Vis mer

Komikeren er tydelig på hva hun ser etter i en ektemann. Hun ønsker blant annet å finne noen som ikke opplever det hele som «en slags gisselsituasjon». Han må samtidig være raus og må gjerne se på livet som en buffet.

På spørsmål om 43-åringen er ensom som singel, svarer hun ærlig:

- Jeg er som mange andre priviligert. Jeg har familie som jeg er sabla glad i, venner... men så merker jeg at jeg har litt hull i hjertet som jeg prøver å kompensere for med å jobbe veldig mye for å ikke kjenne etter. Som en kollega sa til meg som så meg løpe fra et møte til et annet:« Løp, Else, løp. Så kjenner du ikke at du er ensom». Litt sånn er det kanskje.

Hun forklarer at datinglivet til nå både har vært «klønete» og «rotete».

- Noen ganger har jeg kanskje levd litt som en slapp enke. Jeg har rotet det til som alle tror jeg, sikkert såret litt og blitt litt såret.

Else Kåss Furuseth forteller om navnebyttet. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea. Vis mer

Hatt kjolen i mange år

Også på Instagram at 43-åringen delt tanker om jakten på en ektemann.

«Sannheten er jo at jeg ønsker meg noen å dele livet mitt med. En armkrok. Det føles skummelt å si, og jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg tror mange single har det litt sånn: At det både går an å klare seg helt fint alene, samtidig som man har et ønske om noe mer», skrev Kåss Furuseth nylig til en bildekarusell av seg selv i brudekjole.

Dermed har hun tatt grep, og booket lokale og kjøpt kjole.

«Nu jævlar! Nå skal jeg gifte meg! Lokalet er booket: Oslo Spektrum 20. april. Bryllupssangeren er bestilt. Og kjolen har jeg hatt i mange år. Det eneste jeg mangler er en mann».

Julie Bergan gjestet Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kunne avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

LES OGSÅ: Røper detaljer: - Skamløse