Har rolle i Valen-program

Knut Torbjørn Eggen parodierte seg selv før han døde.

SØRGER: Kristian Valen sørger etter tapet av sin venn. Foto: Stella Pictures
SØRGER: Kristian Valen sørger etter tapet av sin venn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Før den tidligere fotballspilleren, treneren og ekspertkommentatoren Knut Torbjørn Eggen døde, var han i studio sammen med Kristian Valen, og spilte rollen som seg selv.

Torsdag ble Eggen gravlagt, og omkring to måneder etter dødsfallet kan fotball-profilen bli en del av lørdagsunderholdningen på NRK. Det melder VG.

- Knut Torbjørn er med i en liten sekvens. Da han døde, lurte produksjonen på hva de skulle gjøre. Familien sa det var greit å bruke det fordi de mener det gir et fint bilde av Knut Torbjørn. Han var blid og spøkefull, forteller Sidsel Linden, presseansvarlig for «Valens rikskringkasting», til avisen.

Kanalen har likevel ikke tatt noen avgjørelse på om de kommer til å bruke innslaget.

«Du var et fantastisk menneske og vil aldri bli glemt! Jeg vil aldri glemme den siste tiden vi gutta boys hadde i studio, da vi glemte tid og sted på grunn av at vi hadde det så artig! Takk, Knut Torbjørn!» skrev Valen i VG Netts kondolanseprotokoll etter dødsfallet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: NRK: - Fantastiske tall!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer