Kanye West:

- Har returnert hjem til familien

I kjølvannet av skilsmisseryktene mellom Kanye West og Kim Kardashian, har sistnevnte innsett at han savner de fire barna sine.

SAVNER BARNA: Kanye West skal ha besluttet å fly hjem til Los Angeles like før helgen, for å tilbringe kvalitetstid sammen med kona Kim Kardashian og deres fire barn. Foto: NTB Scanpix
SAVNER BARNA: Kanye West skal ha besluttet å fly hjem til Los Angeles like før helgen, for å tilbringe kvalitetstid sammen med kona Kim Kardashian og deres fire barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste ukene har det mildt sagt vært rettet stor oppmerksomhet mot stjerneparet bestående av realitystjernen Kim Kardashian West (39) og rapperen Kanye West (43).

Sistnevnte har vekket stor oppsikt med sine absurde Twitter-innlegg, hvor han blant annet skrev at han ønsket skilsmisse fra Kim og omtalte svigermor Kris Jenner (64) som «Kris Jong-un».

Ryktene om at ekteskapet ikke er en dans på roser fikk blant annet fart på seg etter bilder av ekteparet i en bil, hvor Kim så svært opprørt ut. Skilsmisseryktene har også versert, og det har blitt hevdet at Kim skal ha gått til en skilsmisseadvokat i kjølvannet av alt oppstyret.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

- Savnet virkelig barna

Nå skal angivelig Kanye, som den siste tiden har oppholdt seg i Wyoming, ha returnert hjem til Los Angeles for å tilbringe tid med familien. Det forteller en anonym kilde til People.

Rapperen skal ha flydd hjem like før helgen for å gjenforenes med kona og deres fire barn, North (7), Chicago (2), Saint (4) og 14 måneder gamle Psalm.

- Han er fortsatt opptatt med å jobbe med musikken og presidentkampanjen sin, men han savnet virkelig barna og fløy for å se dem, forklarer kilden til People.

- De tilbringer alle helgen hjemme i Hidden Hills som en familie, legger kilden til.

KORSETT: Kim Kardashian liker å sjokkere, og det gjør hun, nok en gang, på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

Kardashian og Wests ekteskap har som nevnt fremstått turbulent denne sommeren, etter at sistnevnte annonserte at han skulle stille til det kommende presidentvalget i USA.

I tillegg røpet han dypt personlige detaljer om familien og ekteskapet til «Keeping Up With The Kardashian»-stjernen. Flere kilder har hevdet at Wests presidentkampanje kommer midt i en ny syklus i hans bipolare lidelse.

- Fokusert på å få ekteskapet til å fungere

Nyheten om at Kanye har returnert til parets felles hjem i Los Angeles, kommer bare kort tid etter at Kim fløy tilbake til Los Angeles og lot Kanye forbli i Wyoming.

- Kim virker fortsatt fokusert på å få ekteskapet sitt til å fungere. Hun er ganske stille om sine eksakte planer for fremtiden, men foreløpig virker det som at hun synes det er greit at Kanye bor i Wyoming, uttalte en kilde til People forrige uke.

VIL FÅ DET TIL Å FUNGERE: Kim Kardashian skal være fast bestemt for å få ekteskapet til Kanye West til å fungere. Foto: NTB Scanpix
VIL FÅ DET TIL Å FUNGERE: Kim Kardashian skal være fast bestemt for å få ekteskapet til Kanye West til å fungere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kanye går videre med presidentkampanjen. Dette er en beslutning som ingen kan ombestemme seg om, la kilden til.

Tidligere denne måneden fløy for øvrig ekteparet og deres fire barn til Den dominikanske republikk, som flere kilder hevdet var et forsøk på «å redde ekteskapet».

NY SVEIS: Kim Kardashian har igjen endret sveisen sin, og denne gangen høster hun mye gode tilbakemeldinger. Video: Rød Løper Vis mer

En kilde røpet den gang overfor People at ekteparet så ut til å komme overens og at de så «mye gladere ut».

En annen kilde fortalte at Kanye angivelig har det mye bedre med seg selv.

- Han nyter virkelig tiden med familien akkurat nå. Han er på et bra sted i livet, og føler seg kreativt inspirert.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

La seg flat

Hele rabalderet mellom ekteparet startet som nevnt da Kanye i en eksplosiv Twitter-tirade skrev at han har forsøkt å skille seg fra realitystjernen, og at abort ble vurdert da Kim var gravid med deres første barn.

Noen få dager senere la imidlertid rapperen seg flat, og tryglet 39-åringen om å tilgi ham.

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

«Jeg vil beklage til kona mi Kim for at jeg gikk offentlig med noe som er veldig privat. Jeg sto ikke opp for henne på samme måte som hun har gjort for meg», skrev han, og fortsatte:

«Til Kim vil jeg si at jeg vet jeg påførte deg smerte. Vær snill og tilgi meg. Takk for at du alltid er der for meg».

Noen dager senere tok Kim bladet fra munnen og fortalte åpent om ektemannen, som sliter med psykiske utfordringer og bipolar lidelse.

- Som mange av dere vet, har Kanye bipolar lidelse. Alle som har dette eller har en kjær person i livet som har dette, vet hvor utrolig komplisert og smertefullt det er å forstå. Jeg har aldri snakket offentlig om hvordan dette har påvirket oss hjemme, fordi jeg er veldig beskyttende overfor barna våre og Kanyes rett til privatliv når det gjelder helsen hans, åpnet hun uttalelsen med.

LES OGSÅ: - De bor i hver sin ende av huset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer