Simon Nitsche og Helene Spilling:

- Har rett og slett ikke tid

Simon Nitsche og Helene Spilling får begge mye oppmerksomhet.

PARTNERE: Helene Spilling og Simon Nitsche har imponert på parketten som dansepartnere. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
PARTNERE: Helene Spilling og Simon Nitsche har imponert på parketten som dansepartnere. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Proffdanser Helene Spilling (25) og sportsanker Simon Nitsche (29) hadde så vidt hilst på hverandre før de første romanseryktene rundt dem vokste til liv. Duoen er partnere i årets sesong av «Skal vi danse», og har siden premieren imponert med både dans og skuespill på parketten.

Faktisk har de spilt så godt sammen at romanseryktene har fått ytterligere ben å gå på. Selv har de imidlertid vært klare overfor Se og Hør hva som egentlig er stemningen mellom dem, noe de også er nå.

PREMIEREKLAR: Simon Nitsche og Helene Spilling skal danse sammen i årets «Skal vi danse», og på spørsmål om flørt, svarer de dette. Reporter: Celina Morken. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Oppmerksomhet

Overfor Her og Nå forteller nemlig duoen at de har blitt godt kjent for at de skal danse bra sammen, ikke for at de nødvendigvis skal ha et forhold.

Til tross for flere runder med romanserykter, prøver likevel fansen lykken hos de to.

- Akkurat nå vet jeg ikke hvor mange meldinger jeg har fått, for jeg orker ikke gå gjennom alle. Mange skriver bare: «Kan vi gå på en date?». Men så har du dem som stiller krav og sier: «Hvis du vinner, skylder du meg en kaffe». Det synes jeg er en veldig artig fremgangsmåte, forteller Helene til ukebladet.

AKTUELL: Simon Nitsche, sportsanker i TV 2, er klar for «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

- Gir for lite

Simon på sin side forteller at han ikke får brev i posten, men:

- Det som kommer inn digitalt, er veldig hyggelig. Det er jo koselig at folk tar seg tid til å skrive, men akkurat nå er livet veldig hektisk for meg. Jeg sorterer derfor ikke ut og prøver å finne en «match» akkurat nå. Det har jeg rett og slett ikke tid til, forteller han, og fortsetter:

- Og så får jeg jo litt lite informasjon bare ut av en sånn melding. Jeg vil helst møte noen på en annen måte, sånn at jeg kan få se mer av energien og utstrålingen. Det er det samme med Tinder. Det gir meg litt for lite informasjon bare å se et bilde. Jeg trenger å se personen i øynene.

- Alltid åpen for flørt

Da Se og Hør traff duoen i starten av sesongen fortalte Simon at de var blitt godt kjent allerede.

- Vi snakker samme språk, norsk, spøkte han.

ROMANSERYKTER: Tidligere i «Skal vi danse» har det svirret rykter rundt Jan Gunnar Solli og Rikke Lund. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

Helene på sin side påpekte at de begge to er unge og single, før sportsankeret la til:

- Jeg er alltid åpen for en flørt, i cha-chaen - i dansen.

Siden har de begge vært tydelige på at de jobber profesjonelt sammen som dansepartnere.

LES OGSÅ: Begraver stridsøksa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer