«Skal vi danse»:

Har rast ned i vekt

Nate Kahungu og Andreas Wahl går «head to head» lørdag kveld.

FINALE: Både Nate Kahungu og Andreas Wahl er klare for finalen i «Skal vi danse». Her røper de detaljer om finalen. Video: Ruben Pedersen/Lars Eivind Bones Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Så var det bare to igjen. Etter en intens høst med elleville løft, hopp og sprang, som har resultert i tier på tier fra dommerne, skal alt endelig avgjøres. Vitenskapskjendis Andreas Wahl (37) og realityprofil Nate Kahungu (24) skal nå knive om å bli årets «Skal vi danse»-vinner, i en finale ingen av dem så for seg å stå i, da eventyret begynte.

Litervis med svette og lange timer på dansestudioet har likevel gitt resultater. Begge deltakerne har, sammen med sine respektive dansepartnere, fått gode poengsummer av dommerne, og har ligget høyt på oddsen siden premieren.

Som i fjor, da Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Aleksander Hetland sto i finalen, er det helt umulig å spå hvem som går seirende ut. Deltakerne selv tør heller ikke spå utfallet.

Vanskelig å spå

- Det å stå med Nate er «anyones game», alt kan skje. På lørdag håper jeg folk stemmer på dansingen, og ikke på personlighet. Det synes jeg er ryddig. Men - hvis Nate og Helene vinner unner jeg dem det, og jeg er fornøyd med å stå i finale med dem uansett, sier Andreas Wahl til Se og Hør.

Selv om de har vært med i samme program siden høstens spede begynnelse, må de, i likhet med Se og Hør, holde god avstand under intervjuet. Produksjonen har klart å holde seg coronafri, og man vil nødig at noen skal bli smittet i siste innspurt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer