«Skal vi danse»-Nadya:

Har rast ned i vekt

Nadya Khamitskaya og Eilev Bjerkeruds beinharde trening ledet ikke bare til seierspokalen. 

NED I VEKT: Proffdanser Nadya Khamitskaya gir alt når hun konkurrerer i «Skal vi danse». Denne høsten, i Nadyas siste sesong, har hun og Eilev Bjerkerud trent mer enn hun har gjort noen gang tidligere i TV 2-programmet. Foto: Thomas Reisæter / TV 2
NED I VEKT: Proffdanser Nadya Khamitskaya gir alt når hun konkurrerer i «Skal vi danse». Denne høsten, i Nadyas siste sesong, har hun og Eilev Bjerkerud trent mer enn hun har gjort noen gang tidligere i TV 2-programmet. Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige helg gikk Nadya Khamitskaya (33) og Eilev Bjerkerud (27) helt til topps i årets finale av TV 2-programmet «Skal vi danse».

Den store triumfen på dansegulvet kom i kjølvannet av et utall knallharde dansetimer for Nadya og den tidligere «Farmen»-vinneren.

Få dager før finalen fortalte Eilev til Dagbladet at han og dansepartneren hadde trent opptil 14 timer sammen hver dag.

Og i lørdagens «God Kveld Norge» på TV 2 røper Nadya at vektnedgangen i forbindelse med fødselen og den påfølgende hardtreningen har satt sine fysiske spor hos henne.

- Etter min andre fødsel bare raste vekten ned, så jeg var liksom... Jeg hadde jo ikke lyst til å gå mer ned i «Skal vi danse», sier hun i programmet.

Så eldre ut på tre måneder

Nadya, som fødte sitt andre barn før jul i 2015, legger til at hun og Eilev diskuterte hvordan treningen preget dem begge før finalen.

- Vi så litt eldre ut, fant vi ut!

- Men for Eilev føler jeg det er positivt, han er blitt litt mer barsk. Litt mer mann, om jeg kan si det, litt eldre. Jeg syns han ser bra ut. Men jeg merket det også på meg selv: «Jeg tror kanskje jeg også ser litt eldre ut enn jeg gjorde i august», sier proffdanseren i TV 2-programmet.

Etter at Nadya Khamitskayas tredje «Skal vi danse»-seier var i boks, fortalte tobarnsmoren til VG at hun gir seg som danser i tv-konkurransen.

Overfor Dagbladet innrømmet tobarnsmoren, som er forlovet med VGTV-journalisten Mads A. Andersen, at all innsatsen hun legger i «Skal vi danse» er krevende.

- Jeg har gjort 8 sesonger nå. Og jeg er ekstremt dedikert av natur, så jeg går fullstendig inn i de prosjektene jeg gjør. Det har vært helt fantastisk, og det er sikkert litt av grunnen til at jeg har lykkes, at jeg gir hele meg i fire måneder i forbindelse med «Skal vi danse», sa Nadya til avisen mandag.

HARDTRENING: Nadya sier til «God Kveld Norge» at hun synes Eilev kler å ha blitt litt «barskere» etter all treningen i danseprogrammet «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter / TV 2
HARDTRENING: Nadya sier til «God Kveld Norge» at hun synes Eilev kler å ha blitt litt «barskere» etter all treningen i danseprogrammet «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer

Vekttap og «six pack»

At kroppen går gjennom noen fysiske forandringer i forbindelse med «Skal vi danse», er slett ikke uvanlig.

Tidligere i høst fortalte artist Jenny Jenssen (52) til Se og Hør at ukene hun danset med Glenn Jørgen Sandaker gav utslag på badevekta. Hele 12 kilo mistet hun som følge av konkurransen.

– Jeg har i mange år spist sunt, men aktiviteten har vært lav. Under «Skal vi danse» kunne jeg kalle meg for «toppidrettsutøver» for første gang i livet, fortalte hun fornøyd til Se og Hør.

I fjor merket Stian «Staysman» Thorbjørnsen (34) raskt effekten av dansetreningen.

Artisten, som gikk helt til finalen og annenplass i «Skal vi danse», fortalte til Seoghør.no at han etter få ukers trening hadde gått ned noen kilo.

Da skuespiller og programleder Line Verndal (44) deltok i danseprogarmmet i 2014, røpet hun at noen muskler hadde blitt litt ekstra fremtredende.

Etter å ha danset i en kort magetopp, forklarte hun antrekksvalget slik:

- Jeg prøvde å huske sist gang jeg hadde bar mage, og jeg vet ikke om jeg noen gang har gått med det før. Så det er en ny erfaring. Men jeg har jo fått litt nye magemuskler. Da tenkte jeg at når jeg har det så er det greit å vise det frem, sa Line til Seoghør.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer