Har rast ned i vekt i fengsel

- Conrad Murray har vært ekstremt syk.

EKSTREMT SYK: Murray skal ha fått sykdommen dysenteri, og har gått ned 14 kilo i fengselet. Foto: All Over Press
EKSTREMT SYK: Murray skal ha fått sykdommen dysenteri, og har gått ned 14 kilo i fengselet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Legen som i fjor ble dømt for uaktsomt drap på Michael Jackson, Conrad Murray, skal ha rast ned i vekt i fengselet i Los Angeles, hvor han soner en dom på fire.

Nettstedet TMZ.com skriver at Murray har gått ned hele 14 kilo grunnet sykdommen dysenteri.

Dysenteri er ifølge Wikipedia en akutt diarésykdom som kan forårsakes av bakterier eller amøber, og spres via forurenset vann og mat, og fra menneske til menneske.

I Murrays tilfelle skylder han på vannet i fengselet.

«Vi er blitt fortalt at Murray har vært ekstremt syk etter at han ble satt inn i november i fjor. Han hevder vannet lukter og smaker vondt, og tror det har gitt ham et forferdelig tilfelle av dysenteri.» skriver TMZ.

Legen forteller at han ikke klarer å spise maten i fengselet, og er tvunget til å spise det han selv kaller «kattemat», som han kjøper selv. Det skal dreie seg om hermetisk tunfisk eller makrell.

- Alle innsatte mottar ordentlig mat med næring, samt medisinsk hjelp, sier talsmann ved fengselet, Steve Whitmore til nettstedet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Gråt høylytt da legen ble funnet skyldig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer