Blac Chyna og Rob Kardashian:

Har rast ned i vekt etter fødselen - viste fram kroppen for nissen

Knappe tre uker etter fødselen dukket den nybakte mora opp i tettsittende tricot. 

STOLT MOR: Blac Chyna har nå blitt mor til to. Lille Dream Renée kom til verden for noen knappe uker siden, og fra før har hun sønnen King (4). Tidligere denne uka viste hun fram kroppen sin etter fødselen. Foto: Bello / Splash / NTB Scanpix

STOLT MOR: Blac Chyna har nå blitt mor til to. Lille Dream Renée kom til verden for noen knappe uker siden, og fra før har hun sønnen King (4). Tidligere denne uka viste hun fram kroppen sin etter fødselen. Foto: Bello / Splash / NTB Scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den 10. november kunne Blac Chyna (28), Rob (29) og resten av Kardashian-klanen juble i kor. En ny Kardashian var født, og den lille fikk navnet Dream Renée.

Den 28 år gamle modellen og realitystjernen har fra før sønnen King (4), sammen med rapperen Tyga. Hun er derfor godt kjent med hvordan det er å få barn, og hvordan man sikrer seg «drømmekroppen» etter en fødsel.

Under svangerskapet raste hun opp og ned i vekt, og ombestemte seg stadig når det gjaldt om hun ville gå opp for barnets del eller ikke. Nå som parets prinsesse endelig er her, har stjernen besluttet å miste kiloene.

PÅ TUR: Blac Chyna ute på vift i L.A. halvannen uke etter fødselen. Siden da har hun gått ned flere kilo. Foto: Splash News / NTB Scanpix
PÅ TUR: Blac Chyna ute på vift i L.A. halvannen uke etter fødselen. Siden da har hun gått ned flere kilo. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

I helgen avslørte modellen at hun har gått ned imponerende ti kilo på bare 20 dager!

Kalkunmiddag på Thanksgiving stod ikke i veien for målet hennes, som hun stolt viser fram på sosiale medier og ute i friluft.

Rast ned i vekt

Det er People som nå omtaler saken. Etter at 28-åringen, som egentlig heter Angela Renée White, hadde avslørt vekttapet, viste hun seg like gjerne offentlig.

E!Online har tidligere skrevet at 28-åringen var raskt i gang med å kvitte seg med babyvekten sin.

Ifølge nettstedet la Blac på seg omlag 28 kilo i løpet av svangerskapet.

Både på Snapchat og Instagram har Blac Chyna dokumentert vektnedgangen sin. Kanskje hun også har fått noen tips av svigerinnen Kim Kardashian (36)?

UTFORDRING: Rett før et nytt Kardashian-barn blir født bestemmer familien seg for å filme MannequinChallenge, et viralt påfunn der man fryser bevegelser og blir stive som dukker. Video: Instagram via Blac Chyna. Vis mer

I en tettsittende, rosa Balmain-lignende tricot, viste hun stolt fram kroppen sin denne uka. Datteren var ikke med, men sønnen King sprang lykkelig ved siden av moren.

Chyna viste det hele fram på både Snapchat og Instagram. Gleden var til å ta og føle på, for mor og sønn skulle nemlig møte ingen ringere enn julenissen.

«King og jeg har vært veldig snille i år, ikke slemme!», skriver stjernen sammen med bildet hun la ut.

@Kingy and I have been Nice all year not Naughty at all! 🤔😊

Et bilde publisert av Blac Chyna (@blacchyna)

Der sitter sønnen spent ved siden av nissefar, med Chyna på den andre siden. Hvorvidt nissen la merke til vekttapet er uvisst, men han fikk i hvert fall se den nybakte morens kropp.

Utenfor nissens verksted tok de også en uformell test, for å se hvem som hadde vært snillest i året som gikk. Nervøs, med resultatene på en skjerm bak seg, ventet Chyna spent.

Told y'all 😜

En video publisert av Blac Chyna (@blacchyna)

Overraskelsen ble tilsynelatende stor da den gøyale testen informerte om at hun hadde vært den snilleste av dem som hadde tatt testen.

Sterk søskenkjærlighet

På den nyopprettede Instagram-profilen til sin nyfødte datter, delte tobarnsmoren en nusselig videosnutt av sine to barn for en uke siden.

I videoen, som er blitt omtalt av en rekke utenlandske medier, kan man se Blacs sønn King Cairo sitte på en seng ved siden av sin nye lillesøster.

I love my big brother King 👑 @kingy

En video publisert av Dream Kardashian (@dream)

Når fireåringen får beskjed om å «gi henne et kyss», lener han seg forsiktig over lille Dream - som tilsynelatende sover søtt - og planter et forsiktig kyss på kinnet hennes.

Den sjarmerende videosnutten har fått tittelen «Jeg elsker min storebror King», og i skrivende stund er den blitt vist nesten 400 000 ganger.

De begeistrede kommentarene fra Kardashian-fansen har også strømmet inn i kommentarfeltet under Instagram-videoen:

«Det der er bare for søtt... Gud velsigne dere alle», «så nusselig» og « OMG så innmari søtt!! Ingen skal få gjøre lillesøsteren hans noe vondt!! King vil beskytte henne for alltid» er bare et knippe av de mange hundre kommentarene.

😴

Et bilde publisert av Blac Chyna (@blacchyna)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer