Har puppene vokst?

Paris Hilton har sluppet ny video - og det ser ut til at hun har vokst oventil...

OMPA-MUSIKK: Paris satser på at hennes nye singel skal bli en like stor slager som "Stars Are Blind". Foto: All Over Press
OMPA-MUSIKK: Paris satser på at hennes nye singel skal bli en like stor slager som "Stars Are Blind". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Utringet!

SEHER.NO: Hva i all verden har skjedd med Paris Hiltons bryster?

Enten har hun tidenes beste push-up - eller så har hun vært hos kirurgen. Ifølge britiske aviser begynner hun å nærme seg selveste Jordan i størrelse!

Hotellarvingen hadde stor suksess i sommer med "Stars Are Blind". Nå er hun klar med oppfølgeren - som hun har kalt "Nothing In This World".

På lanseringen var hun kledd som en tysk barpike med seleskjørt og tykke blonde fletter! Det var naturlig siden hun var i München for å promotere det hun kaller "høstens store slager". Paris passet på at lanseringen kom i god tid før den tradisjonelle tyske Oktober-festen. Men det var ikke øl hun gjorde reklame for mens hun var i Tyskland. Nei, det av alle ting "champagne på boks"!

Men det ble mest snakk om hennes singel nr. to:

- Nå har jeg to store slagere! sa hun spøkefullt - til de tyske journalistene.

Hvis du vil se videoen - klikk her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer