Jay Cutler og Kristin Cavallari:

- Har prøvd å vinne henne tilbake

Jay Cutler skal ikke være fornøyd med at ekskona dater ny mann.

BRUDD: Jay Cutler og Kristin Cavallari var gift i syv år. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
BRUDD: Jay Cutler og Kristin Cavallari var gift i syv år. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kom nyheten om at «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (34) hadde begynt å date countrystjernen Chase Rice (35).

Det meldte flere amerikanske medier.

«Kristin og sangeren Chase Rice har truffet hverandre i rundt to måneder, men de tar det fremdeles rolig», skrev TMZ.

Videre sto det at kilder de hadde snakket med kunne fortelle at duoen møttes gjennom en felles venn i Nashville, hvor de begge bor mesteparten av tiden. E! News delte nesten det samme.

- De tar det rolig for øyeblikket. Det er nytt, sa en venn nær paret, og fortsatte:

- Hun har vært på et av showene hans allerede, og de har det veldig gøy sammen.

«Vil ha eksen tilbake»

Kort tid etter at den gryende romansen mellom Cavallari og Rice nådde overskriftene, ble eksmannen hennes, den tidligere NFL-proffen Jay Cutler (38) sett på date med den nyskilte «One Tree Hill»-stjernen Jana Kramer (37).

Nå skriver imidlertid People at det skal ha ligget et motiv bak daten fra Cutlers side. Han skal ha tatt med seg Kramer på en kjent biffrestaurant i Nashville i håp om at Cavallari ville finne ut av det.

- Jay prøvde å gjøre Kristin sjalu ved å gå på en offentlig date med Jana. Han er ikke glad for at hun dater Chase og har prøvd å vinne Kristin tilbake, forteller en kilde til nettstedet.

Kristin Cavallari og Jay Cutler var sammen i ti år før de i fjor avslørte at de skulle skilles etter syv år som ektepar. Sammen har de barna Camden (9), Jaxon (7) og Saylor (5).

«Det er med stor sorg at vi etter ti år sammen har besluttet å gå fra hverandre. Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tiden vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre», skrev tv-profilen den gang i et innlegg på Instagram.

COMEBACK: Det er duket for en ny sesong av «The Hills: New Beginnings», og Kristin Cavallari gjør comeback. Video: MTV Vis mer

Datet komiker

Kort tid etter bruddet ble Cavallari koblet til komikeren Jeff Dye (38), som hun tilbrakte mye tid med.

Duoen bekreftet aldri forholdet selv, men i oktober i fjor publiserte TMZ en video av dem hvor de utvekslet hete kyss. Og under en livesending på Instagram i januar uttalte de begge at de var veldig glade i hverandre.

I mai, i podkasten «Scrubbing In», tok også Cavallari opp forholdet med Jeff Dye, men uten å nevne navn. Da innrømmet tv-stjernen blant annet at hun ikke gjorde sitt aller beste for å holde romansen hun innledet etter skilsmissen fra Cutler, utenfor rampelyset.

- Jeg tror jeg ble litt lat i høst. Jeg levde i øyeblikket og hadde det gøy. Og jeg ønsket å være ute i offentligheten.

34-åringen og Dye dro blant annet på en romantisk ferie til Mexico sammen i mars i år. Noe som kom overraskende på mange ettersom det tidligere samme måned hadde blitt hevdet at det var slutt mellom dem.

- Han var den perfekte personen å date etter Jay. Han var veldig søt og fikk meg til å føle meg skikkelig bra. Men nå ønsker jeg å være alene. Når tiden er inne, skjer det. Jeg kommer ikke til å tvinge noe frem, utdypet hun videre i podkasten, ifølge E! News.

LES OGSÅ: - Brudd for Scott og Amelia

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer