SPILLER SAMLIVSTERAPEUT: Atle Antonsen sier til bladet Mann at han flere ganger har skjerpet seg for å unngå å gå til samlivsterapeut, men nå skal han spille en i sin nye TV-serie «Dag». Foto: STELLA PICTURES
SPILLER SAMLIVSTERAPEUT: Atle Antonsen sier til bladet Mann at han flere ganger har skjerpet seg for å unngå å gå til samlivsterapeut, men nå skal han spille en i sin nye TV-serie «Dag». Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Har prøvd å unngå samlivsterapi

- Jeg har måttet skjerpe meg noen ganger, sier Atle Antonsen.

SEHER.NO:  Komikeren Atle Antonsen (41) har tidligere gjort suksess på TV med programmene «Etaten» og «Team Antonsen».

Denne høsten er han klar med komedieserien «Dag», hvor han selv spiller hovedpersonen, en nevrotisk samlivsterapeut kalt Dag Refsnes.

Til bladet Mann avslører komikeren at han og samboeren - som han har tre barn sammen med - har snakket om samlivsterapi selv, men at han har gjort alt han kan for å slippe.

- Det er et tema som har vært oppe ja. Jeg har vært sammen med dama i femten år, så det må vel innrømmes, og det ville vært rart om det ikke hadde vært slik.

- Så jeg har prøvd å unngå denne samlivsterapien, da, og har måttet skjerpe meg noen ganger. Det handler om å ta skylda. Ta skylda og legg deg flat.  Å gå i samlivsterapi tror jeg er et mareritt, sier han.

Det er foreløpig ikke kjent hvilken dato «Dag» får premiere på TV 2.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Alt er flaut