Suki Waterhouse og Robert Pattinson:

- Har prøvd å skjule forholdet i over ett år

Stjerneparet skal ha begynt å treffe hverandre allerede i fjor vår.

MEDIESKY: I løpet av det siste året har Robert Pattinson og Suki Waterhouse innledet et forhold som de ifølge amerikanske medier prøver å holde utenfor offentlighetens søkelys. Her er de avbildet etter en date på Chiltern Firehouse i London i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
MEDIESKY: I løpet av det siste året har Robert Pattinson og Suki Waterhouse innledet et forhold som de ifølge amerikanske medier prøver å holde utenfor offentlighetens søkelys. Her er de avbildet etter en date på Chiltern Firehouse i London i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Allerede i fjor sommer oppstod det romanserykter rundt de britiske stjernene Robert Pattinson (33) og Suki Waterhouse (27), ifølge People.

- De har datet i flere måneder, hevdet en kilde til Us Weekly den gang.

«Twilight»-skuespilleren og modellen har derimot prøvd å holde forholdet under radaren, og til tross for at de har blitt observert sammen ved flere anledninger både i London og Los Angeles, finnes det foreløpig få bilder av dem.

I mai, da Pattinson fylte 33 år, ble duoen sett på en romantisk middag på kjendisrestauranten Chateau Marmont i Hollywood, og for to uker siden koste de seg på dobbeldate med Taylor Swift (29) og kjæresten hennes, Joe Alwyn (28), på San Vicente Bungalows i Hollywood, ifølge Us Weekly.

Hemmelighetsfulle

Likevel har verken Pattinson eller Waterhouse foreløpig kommentert forholdet.

Nå skriver Us Weekly at de romantiske følelsene gnistrer sterkt mellom de to, og at forholdet stadig blir sterkere og utvikler seg videre.

Da Suki i helgen gikk modell for Moschino 2020 Resort Womenswear/Spring Menswear Runway Show, skal hun ha uttalt følgende backstage, ifølge Us Weekly:

- Jeg må FaceTime kjæresten min.

Og da Pattinson svarte, sa han, ifølge en kilde til nettstedet:

- Hvor er du, babe?

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Utroskapsskandale

Deretter skal den flotte modellen ha vist frem sitt første antrekk til kjæresten, og gjennom hele samtalen skal begge ha ledd masse sammen, skriver nettstedet.

- De virket veldig lykkelige og forelsket, og oppførte seg som om de var utrolig opptatt av hverandre, forteller kilden videre.

Dette er Robert Pattinsons første kjæreste etter at han brøt forlovelsen med artisten FKA Twigs (31) høsten for to år siden. De hadde da vært sammen i tre år.

- Robert er lei. Han har brutt forlovelsen og fortalt vennene sine at de har gått fra hverandre. Men med så mye historie mellom dem, har de fremdeles sterke følelser for hverandre, sa en kilde om bruddet den gang.

Før Twigs var kjekkasen i et svært offentlig forhold med «Twilight»-kollegaen Kristen Stewart (29).

Det var etter at Kristen var utro med regissør Rupert Sanders at forholdet mellom dem gikk i grus. Rob ble knust etter å ha sett kyssebilder av kjæresten og Sanders publisert i medier over hele verden.

Waterhouse har på sin side vært kjæreste med Hollywood-stjernen Bradley Cooper (44). Duoen datet fra 2013 til 2015. Etter ham var hun sammen med skuespilleren Diego Luna (39) i ett år.

LES OGSÅ: Khloé Kardashian slår tilbake mot Tristans eks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer