Kim Kardashian West:

- Har planlagt skilsmissen

Kim Kardashian West skal ha fått nok av ektemannens utspill.

FORSYNT: Kim Kardashian West skal ha store planer om å skille seg fra ektemannen Kanye West. Foto: Danny Moloshok/ NTB
FORSYNT: Kim Kardashian West skal ha store planer om å skille seg fra ektemannen Kanye West. Foto: Danny Moloshok/ NTB Vis mer
Publisert

At det blir skrevet mye om Kim Kardashian West (39) og Kanye Wests (43) ekteskap rundt om i verden, er ingen hemmelighet. Men i løpet av de siste månedene har det imidlertid vært ekstremt.

Den massive oppmerksomheten startet etter at Kanye brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten South Carolina. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveiet abort, da hun var gravid med datteren North West (7).

«Jeg drepte nesten datteren min», sa Kanye fra scenen.

Kort tid senere gikk han amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermoren, Kris Jenner (64), for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un (36). I tillegg skrev Kanye at han ønsket seg skilsmisse fra Kim.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

- Vil skille seg

Nå skal Kim for alvor ha fått nok av ektemannens utspill. Det forteller en kilde nær ekteparet til Page Six.

Årsaken til at realitystjernen angivelig ønsker å skille seg skal bunne i Kanyes syn på abort, samt hans bipolare lidelse.

- Kim har planlagt hele skilsmissen, men hun venter på at han skal komme gjennom sin siste episode, forklarer kilden.

For kort tid siden så det imidlertid ut til at ekteskapet var på et bedre sted, da Kim og Kanye reiste til Karibia sammen med barna North, Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1).

TALENTFULL: North West stjal showet under pappa Kanye West sitt moteshow i Paris. Video: Rød Løper Vis mer

I etterkant av ferien røpet en kilde overfor People at Kim og Kanye så ut til å komme overens, og at de så «mye gladere ut». En annen kilde fortalte at Kanye angivelig hadde det mye bedre med seg selv.

- Han nyter virkelig tiden med familien akkurat nå. Han er på et bra sted i livet, og føler seg kreativt inspirert, fortalte kilden.

Urinerte på Grammy-pris

Det hele skal imidlertid ha snudd forrige uke, da West nok en gang delte en rekke urovekkende Twitter-innlegg.

West delte blant annet et skjermbilde av et telefonnummer han mente tilhørte en redaktør i Forbes Magazine, og kalte vedkommende en «hvit-makt-tilhenger».

VAKTE OPPSIKT: Forrige uke skapte Kanye West igjen store overskrifter da han blant annet delte en video hvor det så ut som at han urinerte på Grammy-prisen sin. Foto: Jackson Lee/ NTB
VAKTE OPPSIKT: Forrige uke skapte Kanye West igjen store overskrifter da han blant annet delte en video hvor det så ut som at han urinerte på Grammy-prisen sin. Foto: Jackson Lee/ NTB Vis mer

43-åringen delte kontraktene sine med Universal Music Group som var på mer enn 50 sider. Dette bunnet i at Kanye mener at kontraktene mange av plateselskapene opererer med ikke er rettferdige, og at han ikke får kjøpe og eie sin egen musikk.

I et annet Twitter-innlegg, som inneholdt en videosnutt, så det ut til at han urinerte på sin egen Grammy-pris.

- Han ga mange løfter

Forrige uke hevdet en kilde til People at Kanye ikke lenger går på medisin mot sin bipolare lidelse, noe han skal ha lovet Kim å gjøre.

- Sist gang var en av forhandlingene med Kim at han skulle fortsette å gå på medisinene sine, og at han skulle jobbe hardt for å kontrollere impulsene sine. Han ga mange løfter, og nå er disse løftene brutt, mindre enn en måned senere, forklarte kilden.

Videre fortalte kilden at Kanye er på tynn is, og at Kim prøver å bestemme seg for hva hun skal gjøre for å beskytte barna sine.

- Det hele er nedslående og vanskelig for henne, fortsatte kilden.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Kardashian har tidligere tatt bladet fra munnen og fortalt åpent om Wests utfordringer i sosiale medier.

«Som mange av dere vet, har Kanye bipolar lidelse. Alle som har dette eller har en kjær person i livet som har dette, vet hvor utrolig komplisert og smertefullt det er å forstå. Jeg har aldri snakket offentlig om hvordan dette har påvirket oss hjemme, fordi jeg er veldig beskyttende overfor barna våre og Kanyes rett til privatliv når det gjelder helsen hans», åpnet hun uttalelsen med.

LES OGSÅ: Legger seg flat: - Tilgi meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer