Har planlagt jule- og nyttårsantrekket i detalj

Espen Linds modellkjæreste er forberedt før julefeiringen.

TIDLIG UTE: Hanneli Mustaparta har allerede planlagt hva hun skal ha på seg under julefeiringen i Norge. Favorittpumpsene fra Calvin Klein (øverst til venstre) blir med i kofferten fra New York. I julegave håper trendsetteren på en ring fra Delfina Delettrez (nederst). Denne gullringen med perle og grønn topaz koster 10 800 kroner.  Foto: FameFlynet/All Over Press/Delfina Delettrez
TIDLIG UTE: Hanneli Mustaparta har allerede planlagt hva hun skal ha på seg under julefeiringen i Norge. Favorittpumpsene fra Calvin Klein (øverst til venstre) blir med i kofferten fra New York. I julegave håper trendsetteren på en ring fra Delfina Delettrez (nederst). Denne gullringen med perle og grønn topaz koster 10 800 kroner. Foto: FameFlynet/All Over Press/Delfina Delettrez Vis mer
SUPERPAR: Hanneli og «The Voice»-aktuelle Espen Lind har vært et par i 2005.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
SUPERPAR: Hanneli og «The Voice»-aktuelle Espen Lind har vært et par i 2005. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO:Artisten Espen Lind (42) er i Norge for ukentlige sendinger av «The Voice» på TV2. Samtidig er kjæresten Hanneli Mustaparta (31) travelt opptatt i New York, der hun er en anerkjent modell, fotograf, blogger og trendsetter.

I et nytt intervju med nettbutikken Farfetch forteller den norske skjønnheten at hun allerede har planlagt både juleantrekket og nyttårsantrekket ned til minste detalj.

– Jeg elsker å pynte meg til jul og nyttår. I jula planlegger jeg å ha på meg en fantastisk, lang, hvit Acne-kjole med store, glitrende blomster i rødt, grønt og gull. På nyttårsaften kommer jeg til å ha på meg en hvit Viktor & Rolf-kjole med mine hvite Calvin Klein-pumps med gullspenne, forteller Hanneli.

Skoene er hennes absolutte favoritter denne sesongen. De var også med henne på filmvisning på MOMA-museet i New York i november.

Hanneli, som nylig gjorde musikerkjæresten sjalu ved å møte Paul McCartney, avslører også hva hun håper å finne under juletreet i år.

– Et Leica M6-kamera og ringer fra Delfina Delettrez' nye kolleksjon.

Det er ikke det ikke det eneste juleønsket hun har før hun vender nesa hjemover til Norge.  

– Forhåpentlig får jeg se nordlyset mens jeg er der oppe, forteller Mustaparta i nettreportasjen hos Farfetch.

I dag er Hanneli en selvsagt gjest under alle de store motearrangementene. I bildekarusellen under finner du alle hennes antrekk under høstens moteuka i New York. Men hun har ikke alltid vært opptatt av mote, kunne hun fortelle da Se og Hør intervjuet henne i fjor.

[views:embed:node_embed:block:66336]

– Søsknene mine og jeg var kreative og holdt på med våre ting. Men det var ingen i familien min som kjøpte moteblader – aldri, forteller hun om oppveksten på Bekkestua i Bærum.

Moteinteressen ble vekket da hun jobbet som modell.

– Jeg har sugd til meg kunnskap, og trodde egentlig alle andre modeller gjorde det samme. Etter hvert har jeg skjønt at det er ganske få…

LES OGSÅ: Hanneli sjarmerte Anistons kjæreste