MARERITT: Nicole Kidmans melkehvite hud er hennes varemerke, og hun gjør alt hun kan for å beskytte den. Foto: All Over Press
MARERITT: Nicole Kidmans melkehvite hud er hennes varemerke, og hun gjør alt hun kan for å beskytte den. Foto: All Over PressVis mer

- Har panisk angst for solen

Stjernen tyr til ekstreme tiltak for å beskytte seg...

SEHER.NO: Det lyder kanskje som en drøm for de fleste skuespillere å spille inn en film på Maui, Hawaii, men for Nicole Kidman (42) er det et mareritt.

- Nicole pleier aldri å sole seg. Så det å jobbe i solfylte Hawaii er en utfordring for henne, sier en kilde nær Kidman til InTouch Magazine.

Den australske skuespilleren har blitt observert med store hatter, solbriller, og en spesialprodusert solkrem - med solfaktor 100, for å beskytte seg mot den ubarmhjertige solen.

Så mens hennes medskuespiller i filmen «Just Go With It», Jennifer Aniston, har lagt langflat i solen, har Nicole gjort alt for å unngå at hennes melkehvite hud har fått noen form for farge.

Selv om Kidman er fra solfylte Australia, er hun definitivt ingen fan av sol.

- Ansiktet hennes er hennes mest verdifulle eiendel, derfor beskytter hun det for alt det er verdt. Hun har prøvd å ta det fint, men hun har innstendig bedt regissøren om å holde henne ute av solen så mye som mulig, sier en venn.

Det morsomme er, skriver Celebitchy, at da Nicole fortalte om hvordan hun fikk rollen i Adam Sandlers nye komedie «Just Go With It», så sa hun:

- Adam og jeg jobbet sammen i Saturday Night Live da jeg var 22 år. Så nå ringte han meg, og spurte «Er du med?». Og det var jeg såklart. «Jeg gleder med til å komme til Maui», sa jeg.

Men det gjorde hun tydeligvis ikke, med tanke på at hun hater solen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk sparken på grunn av ansiktet