Kim Kardashian West:

- Har oppsøkt skilsmisseadvokat

Til tross for sin offentlige støtteerklæring, mener flere at begeret skal ha rent over for Kim Kardashian.

DÅRLIG STEMNING?: Ekteparet Kim Kardashian West (39) og Kanye West (43) holder angivelig avstand fra hverandre ette Kanyes tirader denne uken. Her er de avbildet i 2019. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMNING?: Ekteparet Kim Kardashian West (39) og Kanye West (43) holder angivelig avstand fra hverandre ette Kanyes tirader denne uken. Her er de avbildet i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det stormet rundt Kim Kardashian West (39) og rapper-ektemannen Kanye West (43).

Kanye, som har uttalt at han ønsker å bli president, var nylig å se på et valgkampmøte iført skuddsikker vest.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

Der trillet tårene, mens han blant annet snakket åpent om abort.

«Jeg drepte nesten datteren min», sa han fra scenen, i forbindelse med at abort ble vurdert under kona Kim Kardashians første svangerskap.

OPPTANDELSE: Ikledd skuddsikker vest under et valgkampmøte, uttalte Kanye at han og Kim hadde vurdert abort under det første svangerskapet. Foto: NTB Scanpix
OPPTANDELSE: Ikledd skuddsikker vest under et valgkampmøte, uttalte Kanye at han og Kim hadde vurdert abort under det første svangerskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Reality-kona kunne visstnok ikke tro sine egne øyne og ører, og skal mildt sagt ha vært sjokkert.

Det hele kulminerte da Kanye postet en rekke absurde meldinger på Twitter, som ble skrevet og slettet kort tid etterpå.

Blant annet hevdet han at kona forsøke å få ham «låst inne» på parets ranch i Wyoming. Det toppet seg imidlertid da 43-åringen hevdet at han over en lengre periode har ønsket å skille seg fra Kim.

- Har oppsøkt skilsmisseadvokat

«Jeg har prøvd å skille meg siden Kim møtte Meek (Mill, rapper, journ.anm) på Waldorf-hotellet i forbindelse med 'fengselsreformen», skrev 43-åringen i en melding.

Tok bladet fra munnen

Spørsmålene i ettertid var mange, både omkring 43-åringens mentale helse og hvorvidt han burde holdt fingrene unna tastaturet - og fått profesjonell hjelp.

Kim brøt omsider tausheten og valgte å uttale seg om ektemannens utspill, og utfordringer med bipolar lidelse, på sin egen Instagram-profil.

Blant annet skrev hun følgende i en rekke innlegg på Instagrams historiefunksjon:

- Som mange av dere vet, har Kanye bipolar lidelse. Alle som har dette eller har en kjær person i livet som har dette, vet hvor utrolig komplisert og smertefullt det er å forstå. Jeg har aldri snakket offentlig om hvordan dette har påvirket oss hjemme, fordi jeg er veldig beskyttende overfor barna våre og Kanyes rett til privatliv når det gjelder helsen hans, åpnet hun uttalelsen med, og avsluttet innlegget med følgende:

- Jeg ber pent om at media og offentligheten gir oss den medfølelsen og empatien som trengs sånn at vi kan komme oss gjennom dette. Tusen takk til de som har uttrykt bekymring for Kanyes helse og for deres forståelse.

View this post on Instagram

Happy Sunday

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Skilsmisseadvokater

På bakgrunn av alt som har skjedd de siste dagene, og at forholdet har slått noe sprekker, tilbringer stjerneparet nå tid fra hverandre, forteller en kilde til E! News.

- Det går veldig dårlig mellom dem akkurat nå, og Kim føler seg hjelpeløs, røper kilden til underholdningsnettstedet.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

Videre skal Kim ha forsøkt å hjelpe ektemannen som nå befinner seg på ranchen i Wyoming, men han skal derimot ha nektet å ta imot hjelp.

«Keeping Up with the Kardashians»-stjernen skal ha sørget for å skjerme deres felles barn, North (7), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1), fra alt oppstyret.

- Kim vil ikke at barna skal vite noe som helst om situasjonen, eller se faren deres i den tilstanden, sier kilden.

VURDERER HUN SKILSMISSE?: Kim Kardashian West skal nylig ha gått til skilsmisseadvokater etter ukens kontroversielle episoder med ektemannen. Her er ekteparet fotografert i januar. Foto: NTB Scanpix
VURDERER HUN SKILSMISSE?: Kim Kardashian West skal nylig ha gått til skilsmisseadvokater etter ukens kontroversielle episoder med ektemannen. Her er ekteparet fotografert i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå kan det virke som om 39-åringen har fått nok. Ifølge Us Weekly skal Kim ha oppsøkt skilsmisseadvokater i kjølvannet av alt som har foregått den siste tiden.

- Kim har truffet advokater for å utforske og snakke om skilsmissen, forteller en kilde til ukebladet, og legger til at hun ikke har gått videre med en skilsmisse tidligere, på grunn av barna.

Tar ikke medisiner

I et intervju med Vogue i fjor, åpnet Kardashian seg om hvordan hun håndterer ektemannens mentale helse.

- Det er helt klart en emosjonell prosess. Akkurat nå er alt fint. Men vi vet definitivt når «hendelser» kommer, og vi vet hvordan vi skal håndtere det, sa hun, og fortsatte:

- Å gå på medisiner er egentlig ikke noen mulighet for ham, fordi det endrer den han er. Om han reiser mye blir han verre, så han reiser ikke like mye som før. Men jeg kan faktisk ikke prate for ham, for jeg er ikke i hjernen hans, sa hun til magasinet den gang.

LES OGSÅ: - Vurderer å flytte ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer