FARMEN: Det er ikke alltid like idyllisk som det ser ut på Farmen.  Foto: WERNER JUVIK
FARMEN: Det er ikke alltid like idyllisk som det ser ut på Farmen. Foto: WERNER JUVIKVis mer

Har opplevd inntrengere og slagsmål

Årets «Farmen»-deltagere er ikke de første som opplever uventet dramatikk i kulissene på TV 2-gården.

SEOGHØR.NO: I denne ukens Se og Hør Weekend kan du lese om og se bildene at en ruset person tok seg inn på årets «Farmen»-gård utenfor TV-kameraenes rekkevidde.

Dette er imidlertid langt fra første gang deltakere i TV 2s populære reality-serie har vært utsatt for dramatikk.

I fjor avslørte komikerbrødrene Bård og Vegard Ylvisåker at de hadde sneket seg inn på «Farmen»-gårdens område, sammen med sin makker Calle Hellevang-Larsen.

LES MER: I nyeste utgave av Se og Hør Weekend kan du lese mer om inntrengeren på årets «Farmen»-gård Foto: Faksimile Se og Hør
LES MER: I nyeste utgave av Se og Hør Weekend kan du lese mer om inntrengeren på årets «Farmen»-gård Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

- Det jeg kan fortelle er at jeg, Bård og Calle har vært en tur og badet i naturskjønne omgivelser i Grimstad. Om det lå en reality-produksjon i nærheten kan vi ikke kommentere ytterligere, sa brødrene til VG.

Pådro seg hjernerystelse

Samme sesong reagerte flere «Farmen»-deltakere på det de opplevde som for dårlig sikkerhet fra produksjonsselskapets side.

Anne Beate Rye Teigen pådro seg en kraftig hjernerystelse og flere blodige sår i ansiktet, etter at hun ble sparket av en vilter hest da hun skulle føre hoppa og føllet hennes inn i stallen.

Mens Hans Olav Hagen var centimeter fra i slå hodet kraftig i bassengkanten da han var i tømmerstokkrulling-tvekamp mot Morten Heggdal.

- Hadde han truffet kanten kunne han brukket nakken. Vi skvatt alle sammen, og snakket om det på gården etterpå, har en av «Farmen»-deltakerne uttalt til Se og Hør om den dramatiske tvekampen.

Hør Anne Beate snakke om sin dramatiske opplevelse her:

Ble overrasket av voldelige bargjester

I 2008 fortalte «Farmen»-deltakeren Catharina H. Pedersen om hvordan hun og resten av «Farmen»-gjengen ble overrasket av voldelige bargjester i Stavern, i forbindelse med et julebord TV-vennene hadde sammen.

-  Jeg ble slått i ansiktet og kastet i bakken. Deretter mistet jeg bevisstheten, men vet ikke hvor lang tid det tok før jeg våknet, uttalte Pedersen til Se og Hør.

BLE SLÅTT NED: Catharina H. Pedersen måtte på sykehus etter krangel på en pub i Stavern, etter Farmen-julebord. Her med programleder Gaute Grøtta Grav.  Foto: Oddvar Walle Jensen
BLE SLÅTT NED: Catharina H. Pedersen måtte på sykehus etter krangel på en pub i Stavern, etter Farmen-julebord. Her med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Oddvar Walle Jensen Vis mer

Den da 27 år gamle kvinnen fikk påvist hjernerystelse og væske- eller blodansamling i hodet på sykehuset i Larvik, men slapp heldigvis fra voldsepisoden uten varige mén.

I 2004 var det derimot to «Farmen»-deltakere som barket sammen, og dét inne på gården. Da gikk islendingen Helgi Augustsson amok foran kamera ved å skjelle ut meddeltaker Bente Naglestad så voldsomt at TV 2 valgte å sensurere opptaket. Deretter angrep han henne fysisk ved å dytte til henne.

- Jeg fikk raskt et drittsekkstempel, og jeg merket det i starten. Folk spyttet på meg og kjeftet på meg på byen, fortalte Augustsson til Se og Hør i ettertid.

Snek seg vekk fra gården

VOLDSOM KRANGEL: Helgi Agustsson og Bente Naglestad krangler så busta fyker under Farmen.  Foto: TV 2
VOLDSOM KRANGEL: Helgi Agustsson og Bente Naglestad krangler så busta fyker under Farmen. Foto: TV 2 Vis mer

I 2012 avslørte Se og Hør at noen av sesongens deltakere snek seg vekk fra «Farmen»-gården når TV-teamet ikke var til stede. Angivelig skulle de lete etter en bag med forsyninger som skulle bli plassert ved hovedveien E16, i nærheten av gården, av en utstemt deltaker.

 Samme år reagerte flere deltakere på programleder Gaute Grøtta Gravs innblanding i hvilke grener de valgte i tvekampen, eller hvem de valgte til andrekjempe.

- Valget av andrekjempe er det førstekjempen som tar, og jeg har ingen interesser i å påvirke dette, har Gaute Grøtta Grav uttalt til Se og Hør om denne kontroversen.

LES OGSÅ: - Jeg angrer sykt på at jeg såret henne