COUNTRYSTJERNE: Jessica Simpson gir snart ut et rent countryalbum, og forteller Elle at samtlige sanger på albummet er svært personlige. Foto: All Over Press
COUNTRYSTJERNE: Jessica Simpson gir snart ut et rent countryalbum, og forteller Elle at samtlige sanger på albummet er svært personlige. Foto: All Over PressVis mer

- Har opplevd å bli mishandlet

Åpenhjertig Jessica Simpson i Elle.

SEHER.NO: Det er Jessica Simpson (28) som pryder septemberutgaven av Elle.

Her har hun stilt til et svært åpenhjertig intervju, og på spørsmål fra motebladet om hun noen gang har fysisk blitt misbrukt, er svaret følgende:

- Jeg vil ikke snakke om det. Men jeg har opplevd å bli mishandlet på en slik måte at jeg ville bedt folk ta med seg hjertet sitt og stikke av, sier hun uten å gå nærmere inn på hva slags misbruk det var snakk om.

Hun forteller også at alle sangene på det kommende countryalbumet er svært personlige, skriver E!Online.

I sangen "Remember That" er teksten følgende:

"It doesn't matter how he hurts you, With his hands or with his words, You don't deserve it, It ain't worth it, Take your heart and run."

Tidligere har 28-åringen fortalt at hun ble mobbet på skolen, skriver Bang.

- Jeg kunne gå gjennom gangene på skolen og høre folk snakke om meg. Noen av dem kastet toalettpapir på huset mitt eller kaste egg på døren. De skrev også ting på fortauet med sprittusj. De hatet meg virkelig, sa hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Sexy reklame fra Jessica