Har operert seg for siste gang

- Nok er nok, sier Joan Rivers.

FERDIG: Joan Rivers er ferdig med plastisk kirurgi i en alder av 77. Foto: All Over Press
FERDIG: Joan Rivers er ferdig med plastisk kirurgi i en alder av 77. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Komikeren, skuespilleren og TV-personligheten Joan Rivers har i en alder av 77 år sagt at hun ikke kommer til å legge seg under kniven igjen.

Kilder hevder overfor The Globe at Rivers, som er like kjent for sine operasjoner som sitt arbeid, har fortalt venner og familie at hun er ferdig med å operere seg.

Gjennom sitt lange liv har hun brukt over en halv million kroner på å fikse på sitt eget utseende. Det har totalt vært to fulle ansiktsløftninger, løfting av et øye, en neseoperasjon, brystoperasjon, fettsugning og diverse injeksjoner av stoffet kollagen.

- Nok er nok. Joan sier hun kommer til å la kroppen sin være i fred nå, og at hun er klar til å eldes på en grasiøs måte. Selv om det kan bety at hun ender opp med å få rynker og hengete hud, sier en venn av stjernen.

Men selv om det siste inngrepet nå er foretatt, kommer hun fortsatt til å snakke stort om plastisk kirurgi.

- Hun er fortsatt en stor fan av plastisk kirurgi og vil anbefale det til alle, men hun insisterer på at hun har lagt seg under kniven for aller siste gang.

Joan uttalte selv senest i fjor at hun likte det hun så, da hun så seg i speilet.

- Jeg ser en pen eldre dame når jeg ser meg selv i speilet. Jeg ser ren ut og det er ingenting som henger og slenger. Jeg liker det jeg ser, sa Rivers til People Magazine.

Nå hyller kjendismediene Rivers' beslutning.

- Vi er glad for at hun endelig har kommet frem til denne beslutningen. Det er skjønnhet i å være gammel, Joan, skriver kjendisbloggeren Perez Hilton på nettsidene FitPerez.com.

- Bra for Joan. På et tidspunkt må man rett og slett forstå at det er over og at man må kaste inn håndkledet. Men vanligvis skjer det når kvinnene i Hollywood runder 35 år, skriver nettstedet Celebslam.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg liker det jeg ser i speilet