HAR PLANLAGT: NRK-kjendisen Cecilie Skog har allerede tenkt seg noen tanker rundt barnets oppvekst. Foto: Se og Hør
HAR PLANLAGT: NRK-kjendisen Cecilie Skog har allerede tenkt seg noen tanker rundt barnets oppvekst. Foto: Se og HørVis mer

- Har ønsket meg barn lenge

Cecilie Skog har allerede tenkt på hvordan det kommende barnet skal oppdras.

SEOGHØR.NO: I juli ble det kjent at «Drømmeturen»-paret Cecilie Skog (40) og Aleksander Gamme (38) venter barn sammen.

FØR JUL: Skog og Aleksander Gamme blir foreldre før jul. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
FØR JUL: Skog og Aleksander Gamme blir foreldre før jul. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer
TV-AKTUELLE: Mange har fått med seg NRK-suksessen Drømmeturen, der Gamme og Skog tar med seg folk på spektakulære turer. Foto: NRK
TV-AKTUELLE: Mange har fått med seg NRK-suksessen Drømmeturen, der Gamme og Skog tar med seg folk på spektakulære turer. Foto: NRK Vis mer

De tidligere bestevennene forstod under innspillingen av NRK-serien at det fantes følelser som overgikk vennskap, og ble til slutt et par.

- Vi var kjærester halve sesongen, og jeg tror ikke man ser så stor forskjell. Vi hadde et ganske bra forhold før vi ble kjærester og, sa Skog tidligere til Seoghør.no.

Termin er før jul, og Skog har allerede noen tanker i hodet om barnets oppvekst.

- Jeg må nok hele tiden ha i bakhodet at barnet skal få lov til å utfolde seg slik det selv vil. Jeg har nok lært av min lillebror som er 17 år yngre enn meg, at motivasjonen for å dra på tur gjerne endrer seg. Jeg dro han med litt i overkant. Da han var 13 år og jeg kom hjem fra Oslo, fikk jeg klar beskjed: Ikke spør om jeg vil på tur, sier hun til VG.


Skog gleder seg til å bli mamma, og til avisen sier hun at det er noe hun lenge har tenkt på.

- Det blir en forandring. Det er noe jeg har ønsket meg lenge. Jeg ser veldig frem til det. Det skjer før jul. Jeg tror kanskje mye ligner på det å være på en ekspedisjon - Det er få fokuspunkter, og det passer bra siden jeg ikke har så stor simultankapasitet. Jeg gleder meg til å være inne i denne ammetåken. Jeg skal kose meg.


LES OGSÅ: - Vi ble sammen midt i sesongen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.