- Har omtrent ikke vært singel i hele mitt liv

Aylar om kjærlighetslivet.

SEIER: Atle Pettersen og Marianne Sandaker danset seg til seier, og bare noen rader unna satt venninne Aylar og klappet i takt med rytmene. Foto: Stella Pictures
SEIER: Atle Pettersen og Marianne Sandaker danset seg til seier, og bare noen rader unna satt venninne Aylar og klappet i takt med rytmene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Aylar Lie (27) og «Skal vi danse»-vinner Atle Pettersen (22) har i en periode vært koblet sammen, etter at Se og Hør tidligere i høst trykket svært eksklusive bilder av de to turtelduene som sammen forlot Pettersens leilighet grytidlig om morgenen etter «Skal vi danse»-finalen.

- Det synes jeg er veldig gøy, sier Pettersen til Dagbladet.

- Vi er bare venner, legger Aylar til overfor avisen.

Og på spørsmål fra avisen om hva sivilstatusen hennes er, forteller hun at hun for øyeblikket er singel.

- Det finnes både fordeler og ulemper ved å være singel. Jeg har omtrent ikke vært singel i hele mitt liv, så litt uvant er det. Men jeg får mer tid til meg selv, og det er godt å ikke ha forpliktelser, sier hun.

Denne helgen stilte de to opp da TV 2 arrangerte årlig artistgalla for å hjelpe en gitt organisasjon, og pengene gikk denne gangen til Flyktningehjelpen.
 
- Jeg kom selv som flytning til Norge for 23 år siden, og har et forhold til dette. Det er hyggelig å kunne bidra, sier Aylar til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Noomi Rapace har aldri strevd for å komme dit hun er nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer