Kim Zolciak:

- Har ødelagt familiens økonomi

Realitystjernen selger parykkene sine etter skilsmissen.

REALITYSTJERNE: Kim Zolciak dukket først opp i realityserien «Real Housewives of Atlanta» i 2008. Foto: Broadimage/REX/NTB
REALITYSTJERNE: Kim Zolciak dukket først opp i realityserien «Real Housewives of Atlanta» i 2008. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden kom nyheten om at the «Real Housewives of Atlanta»-stjernen Kim Zolciak (45) hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen Kroy Biermann (37), det skrev Page Six.

Paret har vært gift i 11 år og har fire barn sammen; Kroy (11), Kash (10), Kaia (9) og Kane (9).

Nå, i etterkant av skilsmissen, selger Zolciak flere av sine verdifulle eiendeler - inkludert hennes signaturparykker, som hun har brukt opp igjennom årene i realityserien.

Det er sju parykker ute for salg, alle i forskjellige stil, lengde og farger. Den dyreste ligger ute for salg til omtrent 30 000 norske kroner.

Parykkene selges på 45-åringens egen nettbutikk, The Biermanns Closet.

Dette skjer kun få dager etter at Biermann anklaget Zolciak for å ha et spilleproblem, som han hevdet har «ødelagt familiens økonomi».

Ifølge rettsdokumenter innhentet av Page Six ba blant annet 37-åringen Zolciak om å få gjennomført en psykologisk evaluering.

Han hevdet at hun har brukt «betydelig med tid og penger på gambling og andre pengespill». Videre påsto han også at «Real Housewives of Atlanta»-stjernen har vært så oppslukt av gambling at det gikk ut over alt annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer