Har nesten ikke eldes på 30 år

Hollywood-stjernen Goldie Hawn (67) holder seg uforskammet bra.

FØR OG NÅ: Det er ikke vanskelig å kjenne igjen «evigunge» Goldie Hawn på bildet fra 1982 (t.v). Før helgen så hun svært så opplagt ut på det årlige DreamBall i New York (t.h). Foto: All Over Press
FØR OG NÅ: Det er ikke vanskelig å kjenne igjen «evigunge» Goldie Hawn på bildet fra 1982 (t.v). Før helgen så hun svært så opplagt ut på det årlige DreamBall i New York (t.h). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Goldie Hawn sjarmerte kinogjengere verden over på både 70-, 80- og 90-tallet, men selv om Oscar-vinneren i dag er pensjonert fortsetter hun å stråle på den røde løperen.

På et arrangement for The Hawn Foundation tidligere denne uken, var det ikke så lett å tenke seg at det har gått over 30 år siden Hawn spilte i «Menig Benjamin».

67-åringen virket nesten uforskammet frisk og opplagt, mens hun smilte bredt på veldighetsarrangementet for stiftelsen - som jobber for vanskeligstilte barn.

Ved sin side hadde hun kjæresten Kurt Russell (62), som hun har vært sammen med i en årrekke.

Også på det årlige DreamBall i New York dagen etter så «Førstekoneklubben»-stjernen feiende flott ut, i en sort kjole som viste hennes slanke figur.

FLOTT: På det årlige DreamBall i New York denne uken så 67-åringen strålende ut. Foto: All Over Press
FLOTT: På det årlige DreamBall i New York denne uken så 67-åringen strålende ut. Foto: All Over Press Vis mer

- Skjønnhetsoperert

«Døden kler henne»-skjønnheten har måttet takle spekulasjoner om plastiske operasjoner gjennom karrieren sin, men selv har hun alltid nektet for å ha lagt seg under kniven, ifølge Expressen.

- I det store og hele ser Goldie ungdommelig og glad ut, minst 15 år yngre enn sin faktiske alder, har legen Anthony Youn uttalt til RadarOnline ifølge avisen.

Youn mistenker at Hollywood-stjernen i det minste har tatt en ansiktsløftning de senere årene, og han trekker frem hennes markerte kjeveparti som et tegn på dette.

LES OGSÅ: - Jeg måtte fortelle Blake om affæren vår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer