Clare Crawley:

- Har mye PTSD

Den tidligere ungkarskvinnen sliter fremdeles etter tv-programmet.

TURBULENT: Clare Crawley hadde det ikke bare lett etter innspillingen av datingprogrammet. Foto: Michael TRAN / AFP / NTB
TURBULENT: Clare Crawley hadde det ikke bare lett etter innspillingen av datingprogrammet. Foto: Michael TRAN / AFP / NTB Vis mer
Publisert

«The Bachelor»-universet, med henholdsvis konsepter som «Ungkaren» og «Ungkarskvinnen», er ikke fremmed for kontroverser og drama. Til tross for at seerne er vant med litt av hvert, klarte Clare Crawley (41) likevel å sende sjokkbølger gjennom tv-skjermen i sin sesong.

Hun var ungkarskvinne i sesong 16, og forlovet seg etter rekordtid inne i villaen med deltaker Dale Moss (33). Paret har i senere tid brutt forlovelsen - og Crawley kunne nylig avsløre at hun har funnet lykken på ny.

Underveis i en spørsmålsrunde på Instagram tirsdag denne uken, beskrev hun det nye forholdet som «sikkert».

Samtidig åpnet hun seg også om tiden etter «Ungkarskvinnen».

ALDRI SKJEDD FØR: I sesong 5 av «Ungkarskvinnen Australia» får vi se noe som aldri har skjedd før. Video: Discovery+. Klipp: Luna Lea Vis mer

Mørkeste tiden

Blant spørsmålene Crawley svarer på i spørsmålsrunden, er om hun angrer på at hun stilte opp som ungkarskvinnen. Mens 41-åringen gjør det klart at hun ikke angrer, lufter hun flere konsekvenser av deltakelsen.

«Jeg var i et av de mørkeste og laveste periodene av livet mitt etter programmet, helt klart. I hvert fall for en periode. Jeg har også mye PTSD (Posttraumatisk stresslidelse, journ.anm.) fra så mye jeg ikke har delt offentlig», skriver hun innledningsvis.

Foto: Skjermbilde / Instagram
Foto: Skjermbilde / Instagram Vis mer

Videre er hun tydelig på at hun er glad for at hun er motstandsdyktig.

«Jeg nekter å la noe rive meg ned og holde meg nede. Jeg har funnet styrke i de mest krevende ting i løpet av livet, og på grunn av det lever jeg uten anger».

Åpen om helseutfordringer

Den tidligere ungkarskvinnen har tidligere vært ærlig om helseutfordringer. I en lengre video på Instagram i fjor kunne hun fortelle at løsningen på flere år med helseutfordringer trolig er funnet.

Hun skal i lang tid ha slitt med blant annet dårlig hud og kraftige utslett. En tur til kiropraktor skulle imidlertid vises seg å gi svar. Kiropraktoren henviste henne videre til mammografi og ultralyd, der de fant væskefylte cyster bak implantatene i brystet.

UT AV SKAPET: «Ungkar-stjernen» Colton Underwood kom ut som homofil tidligere i år - nå får han en egen realityserie på Netflix. Video: Netflix Vis mer

- Kroppen min støter fra seg implantatene. Kroppen min vil ikke heles. Den er konstant i kampmodus. Det er utmattende, deprimerende og frustrerende. Men alt gir mening nå, sier hun i videoen.

Crawley fortalte at selv om hun har elsket implantatene, må de fjernes for et bedre liv med færre helseplager.

LES OGSÅ: Byttet ektemann med bestevennen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer