Jason Sudeikis:

- Har møttes i all hemmelighet

Skuespilleren ser ut til å ha gått videre etter den brutte forlovelsen med Olivia Wilde.

NY FLAMME?: Ifølge kilder har skuespiller Jason Sudeikis fått øynene opp for den britiske glamourmodellen og skuespilleren Keeley Hazell. Foto: Stewart Cook / REX / NTB / Instagram / keeleyhazell
NY FLAMME?: Ifølge kilder har skuespiller Jason Sudeikis fått øynene opp for den britiske glamourmodellen og skuespilleren Keeley Hazell. Foto: Stewart Cook / REX / NTB / Instagram / keeleyhazell Vis mer
Publisert

Siden skuespiller Olivia Wilde (36) og Jason Sudeikis (45) gikk ut med nyheten om at de hadde brutt forlovelsen i november i fjor, har førstnevntes angivelige romanse til artist Harry Styles (27) blitt hyppig omtalt i mediene.

Det er en romanse Jason ikke skal være henrykt over, ifølge kilder, som tidligere har uttalt at han desperat ønsker å vinne ekskjærestens tilbake.

Nå kan det derimot se ut til at Jason har kommet seg videre etter bruddet. Ifølge The Sun har han fått øynene opp for den britiske glamourmodellen og skuespilleren Keeley Hazell (34).

FLØRT: Bettina Buchanan gjør comeback i «Ex on the Beach - Afterski», og nå kan hun avsløre at det ble ekstra hett med en spesiell i kulda. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Har møttes i hemmelighet

Den tidligere «Saturday Night Live»-stjernen, som for tiden spiller inn Apple TV-serien «Ted Lasso» i London, skal til og med ha oppkalt en karakter i den nye komedieserien etter 34-åringen.

Ifølge The Sun skal duoen ha møttes i all hemmelighet i London under innspillingen, hvor for øvrig Keeley også er med og spiller rollen som Bex. Ironisk nok blir hun fanget midt i et trekantdrama i tv-serien, og spiller den glamorøse kjæresten til en eldre mann.

Romanseryktene rundt Jason og Keeley kommer bare kort tid etter at førstnevntes eksforlovede ble observert mens hun flyttet eiendelene sine inn til Harry Styles i Hollywood Hills.

- Da Jason fikk vite om Olivia og Harry var Keeley en av menneskene han støttet seg på. I løpet av denne tiden var han forståelig nok knust, men hun var strålende og utrolig støttende, forteller en kilde til The Sun.

Videre forklarer kilden at Jason inviterte Keeley ut på en middag i Los Angeles med vennene hans, og at de to skal ha flørtet med hverandre.

- Jason har alltid syntes at Keeley er utrolig attraktiv, og har fortalt venner at han har hatt et «crush» på henne siden hun var i Page 3.

MISFORNØYD: Linda Johansen advarer unge mennesker som viser hud for å bli kjendiser. Bilder fra NRK Vis mer

Page 3 var for øvrig en tradisjon i The Sun, hvor det ble publisert et bilde av en toppløs kvinne på den tredje siden i avisen. De aller fleste som havnet der var glamourmodeller.

Konseptet er kjent for å ha bidratt til å starte karrieren til mange kjente britiske glamourmodeller som Samantha Fox (54), Linda Lusardi (62), Maria Whittaker (51) og Kathy Lloyd (53).

Jason og Keeley skal ha blitt venner under innspillingen av «Horrible Bosses 2» i 2014, og skal ha holdt kontakten siden den gang.

UKJENT FORTID: I lørdagens episode av «Kåss til Kvelds», avslører Synnøve Skarbø at hun og Aune Sand, som også er gjest i programmet, har klint. Men Sand er ikke helt enig. Video: NRK Vis mer

Ønsker å finne kjærligheten

Ifølge kilden skal Jason imidlertid ikke være klar for å hoppe inn et nytt forhold riktig enda, og romansen med Keeley er fortsatt på et tidlig stadium.

Keeley Hazell ble berømt som en Page 3-jente i 2004, og hennes siste glamorøse opptreden i The Sun var i 2009. Deretter tok hun fatt på skuespillerdrømmen.

I 2012 flyttet hun til Los Angeles for å ta skuespillerkurs, og kapret seg blant annet roller i «Horrible Bosses 2» og «Like Crazy» med blant andre Jennifer Lawrence (30) og Felicity Jones (37) på rollelisten.

GLAMOURMODELL: Keeley Hazell har posert for blant andre Page 3 og FHM. Her avbildet i 2008 Foto: Tony Larkin / REX / NTB
GLAMOURMODELL: Keeley Hazell har posert for blant andre Page 3 og FHM. Her avbildet i 2008 Foto: Tony Larkin / REX / NTB Vis mer

I fjor returnerte hun til London og skal ha datet forfatter David Walliams (49) over en kort periode. I oktober i fjor røpet hun overfor The Sun at hjemreisen skyldtes et ønske om å finne kjærligheten.

The Sun har vært i kontakt med både Jason Sudeikis og Keeley Hazells talspersoner som ikke ønsker å gi noen kommentar.

LES OGSÅ: - Fant lykken med 21 år yngre flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer