«Paradise Hotel» 2018:

Har mottatt hets etter dette: - Jeg er ikke en mobber

Newa Reza fikk høre det etter jentedrama på «Paradise Hotel».

HETSET: Newa Reza forteller at hun har fått mye hets etter en hendelse i forrige uke på «Paradise Hotel», hvor hun og de andre jentene havnet i en konfrontasjon med Julie Grindbakken. I denne utgaven av «Pærra-preik» forteller Hadeland-jenta sin side av historien. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/5pAQfk99srA Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Da Oslo-jenta Newa Reza (21) var gjest i Se og Hørs «Pærra-Preik» tidligere denne uken, fortalte hun at hun ikke har hatt det lett etter at realityserien «Paradise Hotel» begynte å rulle på skjermen.

21-åringen har opplevd å få hets og stygge kommentarer, spesielt etter en hendelse som skjedde allerede første uken i innspillingen.

Newa og flere av de andre jentene havnet i en konfrontasjon med Julie Grindbakken (21), som førte til at «Paradise»-legenden Isabel Raad (23) måtte bryte inn.

I «Pærra-Preik» forteller Newa at hun ble stemplet som den store stygge ulven etter krangelen inne på hotellet.

- For meg var ikke den saken så stor som det så ut som på TV. Det ser feil ut, fordi vi var flere jenter som gikk mot en person. Men da jeg var liten ble jeg lært opp til at man skal gå flere sammen, fordi det er da man får ærligheten frem, og ikke klarer å lyve til hverandre, sier hun og legger til:

- Men vi var jo fire jenter som gikk opp til henne, og alle var like aktive. Det var ikke bare meg. Jeg er ikke en mobber. Det har gjort vondt å høre i ettertid. Kommenter gjerne utseendet mitt, men ikke kall meg for en mobber, sier hun.

  • Se video øverst i saken!

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET: I denne utgaven av «Pærra-preik» innrømmer Newa Reza at hun fikk følelser for partner Erik Sæter. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://www.youtube.com/watch?v=5pAQfk99srA Vis mer

Stoppet på gata

Newa er langt ifra den første deltakeren i «Paradise»-historien som har opplevd hets etter TV-debuten.

Carl Aksel Jansen (22), som også var gjest i ukens «Pærra-Preik», fortalte for to år siden at han ofte ble stoppet på gata av folk som hadde sterke meninger.

- Det har vært en del hets, ja. Jeg har blant annet ringt opp av gutter som vil komme og banke meg opp. Men jeg ble ikke redd siden jeg hørte at de var ganske unge, uttalte han og la til:

- Også når jeg er ute på byen, er det noen som kommer med nedsettende kommentarer om oppførselen min, utseendet mitt og håret mitt, men jeg takler det greit. Egentlig har jeg vært overrasket over at det ikke har vært mer hets.

Saken fortsetter nedenfor:

BRYTER UT I LATTER: Den selverklærte kongen av «Paradise Hotel», Carl Aksel Jansen (22), er tilbake på TV-skjermen. Se og Hør og Dagbladet møtte 22-åringen i Mexico i forbindelse med innspillingen. Her ble han konfrontert med noen av uttalelsene hans fra forrige opphold på luksushotellet, da brøt han ut i latter. Video: Marie Røssland Vis mer

- Skjelt ut

Fjorårets deltaker Grunde Myhrer (21) ble også bombardert med hatmeldinger i starten av sitt «Paradise»-opphold.

- Jeg har blitt ringt opp på telefonen og facetime en rekke ganger og blitt skjelt ut med ord som ikke egner seg på trykk, sa han til Se og Hør i fjor.

Hetsen kom hovedsakelig via nettsamfunnet Jodel og Instagram, men han opplevde også at folk kom direkte bort og slengte med leppa.

- Det går på utseendet mitt, ting jeg sier, hvordan jeg snakker og hvordan jeg er. Det er alt fra at jeg er en taper, ekkel, creepy, at jeg fortjente å ryke, til mye grovere ting, sa han.

Vil du holde deg oppdatert på Paradise? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: - Jeg føler at TV3 er irriterte fordi jeg har kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer