OM KJÆRLIGHETEN: Alexander kunne avsløre at han har truffet en jente han vil dele livet sitt med.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
OM KJÆRLIGHETEN: Alexander kunne avsløre at han har truffet en jente han vil dele livet sitt med. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

Har møtt kvinnen i sitt liv!

Alexander tente lys for sin hemmelige flamme... Se video!

MOSKVA (SEHER.NO): Alexander snakker om sin hemmelige flamme - se video nederst i saken!

Tirsdag samlet Norges MGP-håp Alexander Rybak (22) hele det norske pressekorpset i Moskva til pressekonferanse ombord en sightseeing-båt på elven Moskva.

Mens båten tuslet forbi imponerende byggverk og kirker langs elven, snakket 22-åringen, som har vært gjennom flere hundre intervjuer den siste uken, litt generelt om hans tid i Moskva så langt.

På grunn av den enorme oppmerksomheten fra mediene, har det vært svært mye press på Alexander de siste dagene. Derfor bestemte han seg for å ta fri fra alle intervjuer tirsdag formiddag, og heller dra på litt sightseeing.

Blant annet besøkte han en av de mektige russisk-ortodokse katedralene og tente lys, etter oppfordring fra pappa hjemme.

22-åringen kunne fortelle at han hadde tent syv lys for personer nær ham - deriblant moren og faren, bestemødrene, manageren og hans ekskjæreste Ingrid Berg Mehus, som låten "Fairytale" er skrevet om.

Det siste lyset tente han imidlertid for en helt spesiell person...

- Jeg tente et lys for en jente jeg tenker å kanskje begynne å dele livet mitt med når karrieren min slår seg litt til ro, forteller han.

På spørsmål fra Seher.no om hvem denne mystiske jenta er, forteller han at det er noe han foreløpig ønsker å holde litt hemmelig.

- Når man tenner det lyset, det er et sånt ritual, så går man også litt inn i den personen og tenker hva som er best for det. Og da sa jeg blant annet at jeg ikke skulle drive å legge ut om henne akkurat, for det gjelder når karrieren min roer seg ned, og det har den ikke gjort helt enda. Det er en jente da selvfølgelig, men jeg prøver å ikke tenke for mye på henne, smiler han.

Men selv om han må la romantikken ligge litt, innrømmer han at han fortsatt har troen på kjærligheten.

- Ja, men jeg er ikke i kjærlighetsmodus i år, smiler han lurt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han flørter med gamle og unge!

Alexander snakker om sin hemmelige flamme - se video nedenfor:

[obj:media:7769]