LIKE FORELSKET: Justin og Jessica er like forelsket, og ifølge Timberlakes tidligere bandkollega, Joey Fatone, har popprinsen funnet kvinnen han vil dele livet med.  Foto: All Over Press
LIKE FORELSKET: Justin og Jessica er like forelsket, og ifølge Timberlakes tidligere bandkollega, Joey Fatone, har popprinsen funnet kvinnen han vil dele livet med. Foto: All Over PressVis mer

- Har møtt en han vil dele livet med

Justin Timberlake ser for seg fremtiden med Jessica...

SEHER.NO: Popprins Justin Timberlake (27) og hans skuespillerkjæreste Jessica Biel (26) er fortsatt like forelsket.

Hvertfall om man skal tro Timberlakes tidigere N`Sync-kollega Joey Fatone (31), skriver Us Magazine.

- Jeg tror han endenlig har truffet noen han har lyst til å tilbringe resten av livet med, sier Fatone.

Men om det går mot bryllup snart, er popkollegaen litt mer usikker på.

- Man vet aldri, men jeg vet ikke om det er det rette tidspunkt akkurat nå. Jeg tror han tar det litt som det kommer, fungerer det bra som det er holder det for han, sier han.

I oktober er både Fatone, Timberlake og Biel invitert i bryllup, når Jessicas tidligere "7th Heaven"-kollega Beverley Mitchell skal gifte seg med sin forlovede Michael Camero.

- Vi har alle kjent Beverly lenge, så vi ble invitert, forteller Fatone.

Men tross ryktene om at det går mot bryllup, har Jessica, som skal være brudepike i venninnens bryllup, tidligere erkjent at hun ikke har noe hastverk med å gifte seg.

- Tanken på å skulle signere de papirene og gjøre alle de greiene...jeg har aldri vært en person som har tenkt "jeg må, jeg må, jeg må ha det", har Biel sagt.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Justin Oscar-kandidat?