Whitney Port:

Har mistet sitt ufødte barn

- Ekstremt.

PREGET: Realitystjernen Whitney Port deler sine innerste tanker etter at hun spontanaborterte for kort tid siden. Foto: NTB Scanpix
PREGET: Realitystjernen Whitney Port deler sine innerste tanker etter at hun spontanaborterte for kort tid siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2017 ble realitystjernen Whitney Port (34) og ektemannen Tim Rosenman foreldre for første gang.

Etter planen skulle den lille familien ha blitt utvidet til fire i starten av neste år. Nå avslører derimot Port at hun opplevde en spontanabort for to uker siden.

- Mengden av ulike følelser jeg har fått kjenne på de siste par ukene, har vært ekstrem. Alt fra sjokk og sorg til lettelse, noe som igjen førte til skyldfølelse. Min identitet har blitt rystet når det kommer til å være mor og menneske. Jeg er for tiden i ferd med å lære og akseptere at mine følelser er gyldige uansett hva de innebærer. (...) Det er mine personlige følelser som er et resultat av min egen reise, forklarer 34-åringen i sin podkast «With Whit».

- Blødde kraftig

Den «The Hills: New Beginnings»-aktuelle stjernen minnes at hun følte seg «svært kvalm og veldig utslitt» frem til hun var seks uker gravid. Så forsvant plutselig alle symptomer.

- Dagen etter våknet jeg og så at jeg hadde blod i trusa, forklarer Port, før hun videre forteller at blødningen ble kraftigere den påfølgende dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer