Whitney Port:

Har mistet sitt ufødte barn

- Ekstremt.

PREGET: Realitystjernen Whitney Port deler sine innerste tanker etter at hun spontanaborterte for kort tid siden. Foto: NTB Scanpix
PREGET: Realitystjernen Whitney Port deler sine innerste tanker etter at hun spontanaborterte for kort tid siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2017 ble realitystjernen Whitney Port (34) og ektemannen Tim Rosenman foreldre for første gang.

Etter planen skulle den lille familien ha blitt utvidet til fire i starten av neste år. Nå avslører derimot Port at hun opplevde en spontanabort for to uker siden.

- Mengden av ulike følelser jeg har fått kjenne på de siste par ukene, har vært ekstrem. Alt fra sjokk og sorg til lettelse, noe som igjen førte til skyldfølelse. Min identitet har blitt rystet når det kommer til å være mor og menneske. Jeg er for tiden i ferd med å lære og akseptere at mine følelser er gyldige uansett hva de innebærer. (...) Det er mine personlige følelser som er et resultat av min egen reise, forklarer 34-åringen i sin podkast «With Whit».

- Blødde kraftig

Den «The Hills: New Beginnings»-aktuelle stjernen minnes at hun følte seg «svært kvalm og veldig utslitt» frem til hun var seks uker gravid. Så forsvant plutselig alle symptomer.

- Dagen etter våknet jeg og så at jeg hadde blod i trusa, forklarer Port, før hun videre forteller at blødningen ble kraftigere den påfølgende dagen.

Deretter dro paret til legen, hvor de fikk konstatert at 34-åringen hadde opplevd en spontanabort. Nå håper realitystjernen at deres historie kan være til hjelp eller trøst for noen som har opplevd noe lignende.

Saken fortsetter under:

Whitney og kjæresten Tim giftet seg i november i 2015. I februar 2017 delte de nyheten om at Whitney ventet deres første barn.

- Å ja, hei! Jeg står bare ved vinduet i undertøyet mitt, med en BABY i magen! Send meg en melding hvis du vet hva jeg skal gjøre med denne tingen og hvor lenge jeg må passe på den, skrev «The Hills»-stjernen under bildet.

FAMILIE PÅ TRE: Whitney Port og ektemannen fikk sønnen, Sonny (2), i 2017. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE PÅ TRE: Whitney Port og ektemannen fikk sønnen, Sonny (2), i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Elsker den

I juli 2017 kunne 34-åringen dele den gledelige nyheten om at sønnen Sonny (2) hadde kommet til verden.

- Jeg klarer ikke slutte å se på ham eller tenke på ham når jeg er i et annen rom, skrev Whitney på bloggen, der hun også delte bilder av den nyfødte.

- Det er som når man får en leke man virkelig ønsket seg når man var barn. All forventningen, og så åpner man gaven og elsker den.

Port slo gjennom i realityserien «The Hills» i 2006, og to år senere fikk hun sin egen spin-off serie «The City» - hvor hun også møtte ektemannen.

I høst ble det derimot kjent at gjengen fra «The Hills» skulle gjøre comeback, i tv-serien som i disse dager sendes på Viafree her til lands.

LES OGSÅ: - Hjertet mitt stoppet under operasjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer