STJERNE: Nils Vogt har blitt rikskjendis takket være rollen som hissigproppen Karl. Her fra «Karl III».  Foto: TV 2
STJERNE: Nils Vogt har blitt rikskjendis takket være rollen som hissigproppen Karl. Her fra «Karl III». Foto: TV 2 Vis mer

- Har mistet roller på grunn av «Karl»

Men nå sjekker Nils Vogt inn på «Hotel Cæsar».

SEHER.NO:  Nils Vogt (62) har blitt rikskjendis takket være rollen som hissigproppen «Karl»  i både «Mot i Brøstet», «Karl & co», samt «Karl III» på TV 2. 

Humorseriene har vært blant TV 2s største suksesser og blir fortsatt sendt i reprise på kanalen.

Til VG avslører imidlertid Vogt at «Karl»-tiden nå er over.

Til vinteren blir nemlig skuespilleren å se i en helt annen TV 2-serie -  såpesuksessen «Hotel Cæsar».

Og 62-åringen innrømmer at det blir spennende å gjøre noe helt nytt. 

Ifølge Vogt har han nemlig mistet flere skuespillerjobber på grunn av «Karl»-rollen.

- Jeg angrer ikke på noen av de tv-jobbene jeg har gjort, men jeg har nok mistet flere seriøse skuespillerroller på grunn av at jeg er etablert i rollen som Karl, sier han til VG, og innrømmer at akkurat det har vært litt irriterende.

- Det er en pris jeg må betale - selv om det har vært litt irriterende til tider. Likevel føler jeg meg veldig priviligert over å ha fått være med på den suksessen.

Til vinteren sjekker han altså inn på «Hotel Cæsar», hvor han spiller den styrtrike forretningsmannen Arnfinn Lycke.

Vogt skulle egentlig hatt regi på såpeserien, slik han hadde i 2008. Men da tilbudet om å stå foran kamera kom, var det ikke tvil om hva han helst ville.

- Det er jo foran kamera jeg trives best, så det var ikke så vanskelig å takke ja da jeg fikk tilbudet. Likevel har jeg mye å lære. Her spiller de inn en episode på 25 minutter hver dag og er supereffektive. I «Mot i Brøstet» brukte vi en hel uke for å finpusse alt, så nå er det bare å bli edru og låse igjen barskapet fremover, humrer han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Mange tror jeg er en hissigpropp