- Har mistet evnen til å prate

Paradise-Niklas er slått ut av mystisk virus.

SLÅTT UT AV MYSTISK VIRUS: «Paradise Hotel»-finalist Niklas Vindel klarer for tiden ikke å prate og tvinges til å holde sengen etter å ha blitt rammet av et foreløpig ukjent virus. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SLÅTT UT AV MYSTISK VIRUS: «Paradise Hotel»-finalist Niklas Vindel klarer for tiden ikke å prate og tvinges til å holde sengen etter å ha blitt rammet av et foreløpig ukjent virus. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Niklas Vindel ble en populær deltager i årets utgave av realityserien «Paradise Hotel»- hvor han til slutt endte opp som tapende finalist mot Carl Eliassen og Tine Helene Valle.

Etter at TV-serien begynte å gå på TV, har 24-åringen fra Drammen fartet land og strand rundt og festet med flere av de andre reality-deltagerne, og blant annet jobbet som livvakt på premieren til filmen «Sex and the City 2».

Men nå har kroppen satt en stopper for partylivet.

De siste ukene har Niklas blitt tvunget til å holde seg helt i ro, etter å ha blitt rammet av et foreløpig ukjent virus.

- Legene har ikke funnet ut hva slag type virus det er, men det sprer seg utover kroppen helt opp til tunga, slik at jeg ikke klarer å prate engang.

- Det tømmer hele kroppen for energi, slik at man ikke orker noe, skriver Niklas i en SMS til Seher.no.


sin blogg (ekstern lenke) skriver han at han har vært så sliten at han ikke engang har orket å følge med på fotball-VM på TV, selv om han har vært hjemme.

Sykdommen har tvunget Niklas til å avlyse alt av jobb og private ferieplaner, men han angrer ikke på den intense festingen i kjølvannet av «Paradise Hotel».

- Det er ikke noen konkret forklaring på hvorfor jeg er blitt syk. Om det er at jeg har stått på med for mye jobbing og reising i det siste, eller om viruset bare kom tilfeldig. Jeg håper jeg kommer til å bli bedre i løpet av kort tid, siden jeg  jeg savner utrolig mye å være ute blandt folk, reise og ikke minst jobbe.

Vindel angrer imidlertid ikke på at han ble med i «Paradise Hotel».

- Jeg håper ikke folk tror det er TV3 og «Paradise Hotel» som har ødelagt meg, for det er det virkelig ikke. Alt av oppdrag jeg har gjort, har jeg valgt selv. TV3 har også kontaktet meg og stilt opp for meg nå som jeg er syk, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hva gjør han her?