ÅPNER SEG: Omer Bhatti åpner seg etter hans nære venn, Michael Jackson, døde i juni. Foto: All Over Press
ÅPNER SEG: Omer Bhatti åpner seg etter hans nære venn, Michael Jackson, døde i juni. Foto: All Over PressVis mer

- Har mistet den viktigste personen i mitt liv

Omer om Michael Jacksons dødsfall.

SEHER.NO: Norske Omer Bhatti (25) har blitt jaktet på av kjendispressen verden over etter Michael Jacksons død i juni.

Nå bryter 25-åringen tausheten for første gang i en melding på sin egen hjemmeside, Obeegalaxy.com.

"Ord kan ikke beskrive den takknemlighet for all kjærlighet og støtte dere har vist meg gjennom denne veldig vanskelige tiden. Jeg har mistet den nærmeste og viktigste personen i mitt liv. Han oppdro meg og formet meg til den personen jeg er i dag", skriver Omer.

Bhatti viser sin sterke takknemlighet overfor fansen som har kommet med positive meldinger etter Michael Jacksons død, og beklager seg fordi han ikke har fått svart på alt.

"Fra bunnen av mitt hjerte takker jeg fansen verden rundt for alle de snille og oppmuntrende ordene. Jeg beklager at jeg ikke har hatt muligheten til å svare på alle deres nydelige meldinger, men vær snill og vit at jeg er virkelig takknemlig for hver av dem".

The Sun hevdet nylig at Omer skulle spille sin nære venn i en ny film, og skrøt av nordmannen. "En fantastisk underholder" var blant ordene Bhatti fikk skrevet om seg. Omer selv har ikke kommentert ryktene, men ut ifra disse ordene, ser det ikke ut til å avskrives helt:

"Å lage musikk og opptre har vært min drøm så lenge jeg kan huske. Jeg ønsker å ære ham og hans arv, og holde liv i ånden hans".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Norske Omer skal spille Jackson?